23948sdkhjf

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Innovativ cocktailmeny när ”Världens bästa bar” gör exklusivt gästspel.

Grand Hôtel i Stockholm får storfrämmande. Den 16 februari gör den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian ett gästspel i Cadierbaren. 

Läs också: Han gästar Grand Hotel

– Vi är grymt glada över att kunna bjuda in till detta gästspel av Remy och Anton från The Artesian. Deras innovativa inställning till cocktails är något vi gillar och den lekfulla atmosfären i baren inspirerar, säger Karl Persson, food & beverage manager på Grand Hôtel.

Bartenderprofilerna Emil Åreng och Christian Grevius tog förra året över rodret i den anrika Cadierbaren och lanserade i höstas en helt ny cocktailmeny som berättar hotellet och Régis Cadiers historia.

Nästa grepp från team Cadierbaren är alltså ett exklusivt utbyte med den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian på lyxhotellet The Langham i London. The Artesian har bland annat vunnit ”Världens bästa bar” fyra år i rad.

Under gästspelet den 16 februari får gäster vid tre sittningar ta del av en innovativ cocktailmeny från The Artesians kreativa team. ”A most minimalistic menu”, består av cocktails gjorda på två ingredienser och fokuserar på hur man förhöjer dessa smaker.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Glutenfria bageriet med ny vd

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Nyhetsbrev

Var tionde öl är alkoholfri

Arkiv

Hit kommer Linnea & Basilika

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.259