23948sdkhjf

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

I februari öppnade en Max-restaurang i Västervik och i mars i Sisjön söder om Göteborg. Nu bekräftar Max Burgers att nästa öppning sker redan nästa vecka. Då invigs äntligen den försenade restaurangen vid Medborgarplatsen i Stockholm som ska bli snabbmatkedjans flaggskepp.

Läs också: Han ska styra media på Max

– Det är med stor glädje och förväntan som jag säger de här orden: Den 10 april öppnar vi Max Medis, kommenterar Christoffer Bergfors, vice koncernordförande för Max Burgers.

Den nya flaggskepps-restaurangen kommer att föräras med en egen burgare, Medis-burgaren. 

Ombyggnanden av den gamla Kinarestaurangen i hörnet av Björns trädgård intill Medborgarplatsen har tagit betydligt längre tid än det var tänkt från början. Max tog över hyreskontraktet i juli 2017 och enligt de första planerna skulle restaurangen ha öppnats vintern 2017. Efter upprepade förseningar är vi nu i stället framme vid våren 2019.

Restaurangen kommer att bli koncernens största hittills till ytan och ha totalt 260 sittplatser på två plan. Dessutom tillkommer uteservering och terass.

Täby och Uppsala ska också få nya Max-restauranger i vår. Det finns även ett öppningsdatum för en ny restaurang i Ronneby som invigs den 3 juli i handelsområdet Viggen. När den nya Ronneby-restaurangen har öppnats kommer det att finnas 127 Max-restauranger runt om i Sverige. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.107