23948sdkhjf

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

I februari öppnade en Max-restaurang i Västervik och i mars i Sisjön söder om Göteborg. Nu bekräftar Max Burgers att nästa öppning sker redan nästa vecka. Då invigs äntligen den försenade restaurangen vid Medborgarplatsen i Stockholm som ska bli snabbmatkedjans flaggskepp.

– Det är med stor glädje och förväntan som jag säger de här orden: Den 10 april öppnar vi Max Medis, kommenterar Christoffer Bergfors, vice koncernordförande för Max Burgers.

Den nya flaggskepps-restaurangen kommer att föräras med en egen burgare, Medis-burgaren. 

Ombyggnanden av den gamla Kinarestaurangen i hörnet av Björns trädgård intill Medborgarplatsen har tagit betydligt längre tid än det var tänkt från början. Max tog över hyreskontraktet i juli 2017 och enligt de första planerna skulle restaurangen ha öppnats vintern 2017. Efter upprepade förseningar är vi nu i stället framme vid våren 2019.

Restaurangen kommer att bli koncernens största hittills till ytan och ha totalt 260 sittplatser på två plan. Dessutom tillkommer uteservering och terass.

Täby och Uppsala ska också få nya Max-restauranger i vår. Det finns även ett öppningsdatum för en ny restaurang i Ronneby som invigs den 3 juli i handelsområdet Viggen. När den nya Ronneby-restaurangen har öppnats kommer det att finnas 127 Max-restauranger runt om i Sverige. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078