23948sdkhjf

Hipster-Söder får egen Max-burgare

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Max går all in med södertugget i marknadsföringen av sin nya restaurang vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. ”Välkommen in på lite södertugg” står det i annonserna inför dagens invigning och dessutom får hipster-Söder en alldeles egen hamburgare som bara säljs på den nya flaggskeppsrestaurangen.

Läs också: Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

– Förutom att restaurangen är unik i sin storlek och design så har vi också tagit fram tre helt unika produkter som bara finns på Medis, berättar Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, som tillsammans med brodern och koncernchefen Richard Bergfors och mamma Britta Fredriksson, som var med och grundade Max för 51 år sedan, klippt det röda bandet.

De tre produkterna är en lakto-ovo-vegetarisk burgare med cheddarost och rökig barbequesås, en vegansk lyxshake och en Oumph!-låda.

Max Medborgarplatsen följer det designkoncept som tagits fram i samarbete med arkitektbyrån Wingårdhs, men har vissa detaljer som skiljer sig från övriga Maxställen i Sverige. Lokalen, som från början huserades av en mjölkbar på 1930-talet, var inredd med ett speciellt stengolv som Max valt att behålla.

– Det är vår största restaurang, vårt flaggskepp, och vi har lagt extra krut på design i restaurangen. Eftersom vi har fått äran att ta över de här anrika lokalerna så har vi valt att behålla vissa utmärkande detaljer som gör lokalen unik, berättar Christoffer Bergfors.

Restaurangen har 320 sittplatser och gästerna kan välja om de vill sitta inomhus, på uteserveringen eller på terrassen med utsikt över Björns trädgård och Medborgarplatsen.

Mer om: Max | Max Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109