23948sdkhjf

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Max går all in med södertugget i marknadsföringen av sin nya restaurang vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. ”Välkommen in på lite södertugg” står det i annonserna inför dagens invigning och dessutom får hipster-Söder en alldeles egen hamburgare som bara säljs på den nya flaggskeppsrestaurangen.

– Förutom att restaurangen är unik i sin storlek och design så har vi också tagit fram tre helt unika produkter som bara finns på Medis, berättar Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, som tillsammans med brodern och koncernchefen Richard Bergfors och mamma Britta Fredriksson, som var med och grundade Max för 51 år sedan, klippt det röda bandet.

De tre produkterna är en lakto-ovo-vegetarisk burgare med cheddarost och rökig barbequesås, en vegansk lyxshake och en Oumph!-låda.

Max Medborgarplatsen följer det designkoncept som tagits fram i samarbete med arkitektbyrån Wingårdhs, men har vissa detaljer som skiljer sig från övriga Maxställen i Sverige. Lokalen, som från början huserades av en mjölkbar på 1930-talet, var inredd med ett speciellt stengolv som Max valt att behålla.

– Det är vår största restaurang, vårt flaggskepp, och vi har lagt extra krut på design i restaurangen. Eftersom vi har fått äran att ta över de här anrika lokalerna så har vi valt att behålla vissa utmärkande detaljer som gör lokalen unik, berättar Christoffer Bergfors.

Restaurangen har 320 sittplatser och gästerna kan välja om de vill sitta inomhus, på uteserveringen eller på terrassen med utsikt över Björns trädgård och Medborgarplatsen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11