23948sdkhjf

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Den norrländska hamburgerkedjan Bastard Burgers fortsätter sin erövring av huvudstaden. Två nya etableringar i Stockholmsområdet kan nu läggas till de som redan är klara: Arlanda och Brunkebergstorg.

Läs också: Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Redan den 7 maj öppnar kedjan på Arlandas terminal 4. 

– Det ska bli sjukt kul att få servera burgare till flygresenärer från hela Sverige och kanske till och med hela världen. Det här är en riktigt bra möjlighet att nå ut med vår streetfood till en bred publik, säger Simon Wanler, vd och medgrundare.

Från mitten av juni finns Bastard Burgers även i Stockholms nya citykvarter Urban Escape.

– Det här kommer att bli en riktigt spännande restaurang med en grym uteservering ut mot Brunkebergstorg. Vi ser fram emot att få komplettera det redan imponerande restaurangutbudet som finns där, säger Simon Wanler.

Läs också: Vietnamesiskt på Götgatan

Bastard Burgers finns i nuläget i Vasastan, Farsta och Liljeholmen. Utöver Arlanda och Brunkebergstorg öppnas en restaurang i Solna centrum i juni och centralt på Södermalm i oktober. När de har invigts har streetfoodkedjan sju restauranger i Stockholmsområdet.

Det som började med ett hål i väggen i Luleå 2016 har nu växt till totalt 18 restauranger från Boden i norr till Varberg i söder. Dessutom är ytterligare åtta etableringar signerade. 

Här ska det öppnas Bastard Burgers-restauranger: 

  • Arlanda. Maj 2019.
  • Falun. Juni 2019.
  • Solna. Juni 2019.
  • Brunkebergstorg, Stockholm. Juni 2019.
  • Södermalm, Stockholm. Oktober 2019.
  • Åkersberga. Hösten 2019.
  • Eskilstuna. Hösten 2019.
  • Mölndal. Januari 2010.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.102