23948sdkhjf

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

Hawaii Poké har på bara ett fåtal år växt till sju restauranger. Näst på tur står Solna centrum, där poké bowl-kedjan startar verksamhet innan sommaren.

– Vi ser fram emot att etablera Hawaii Poké i Solna centrum då vi tror på lägen där det finns ett starkt dagligt flöde och mycket kontor. Dessutom tror vi att Solna Centrum attraherar en medveten publik som är sugna på ett större utbud av hälsosam och lättillgänglig fastfood, säger Susanne Wallman, delägare och etableringsansvarig Hawaii Poké Stockholm AB.

Poké bowl är en sorts trendigt hälsosam sushisallad med kryddad rå fisk som grund, och som kan serveras i en mängd olika varianter. Inspirationen kommer från Japan, men marineringsmetoden från Hawaii, därav kedjans namn. Matgästerna hos Hawaii Poké kan även beställa rätterna via restaurangens egen app.

Ägarna Susanne Wallman och Aaron Colman öppnade sin första Hawaii Poké-restaurang 2016 och kedjan är nu alltså i färd med att öppna sin åttonde restaurang med samma koncept. Alla finns i Stockholmsområdet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078