23948sdkhjf

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Linnea & Basilika finns nu även i Helsingborg. Det är den tredje Linnea & Basilika-restaurangen som öppnat i år och fler är på väg.

Kedjan har i dagsläget sju restauranger i Skåne och Halland. Klart är också att det öppnar ytterligare en i Falkenberg i höst. Den restaurangen kommer även att inkludera en komplett gin- och cocktailbar.

Restaurangen i Helsingborg öppnade den 16 maj i totalrenoverade lokaler på två våningsplan centralt på Drottninggatan. Den är ”för en tryggare arbetsmiljö, säkrare hygien samt mindre miljöpåverkan” helt kontantfri. Kort och Swish används som betalningsmedel.

Linnea & Basilika serverar hemlagade sydostasiatiska rätter med influenser från Vietnam och Thailand. Kedjan har också via ett samarbete med Skelderwikens brygghus sin egen öl.  Även Skelderwikens IPA och APA finns i sortimentet.

Linnea & Basilika drivs av entreprenörsparet Anette Ngo och Martin Pham. De öppnade sin första restaurang i egen regi 2014 i Landskrona. Paret ligger även bakom konceptet Noodle Company som hösten 2018 startade verksamhet i Malmö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078