23948sdkhjf

Två nya driftschefer på Sabis

De ska stärka upp restaurangområdet.

Sabis Restauranger har anställt två nya driftschefer, Tobias Gustavsson och Sofie Träff.

Tobias Gustavsson kommer närmast från Skärgårdsbolaget, med ansvarar för mat- och gästupplevelsen på 17 fartyg i Stockholm. Han har tidigare jobbat som Food & Beverage Manager på Compass Group och avdelningschef på Mässrestauranger. Tobias Gustavsson har också drivit café i egen regi och har en bakgrund inom resebranschen.

Sofie Träff kommer till Sabis från Scandic Hotels där hon varit projektledare inom food & beverage. Hon har tidigare även arbetat som restaurangchef på stjärnkrogen LUX samt i olika roller på bland annat Vinbaren Berns, Sturehof, Vinbaren Gondolen och Vassa Eggen.

– Tobias och Sofies uppdrag är att stärka Sabis kvalitet, koncept och service och vi ser att deras kompetenser hjälper oss att fortsätta bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster, säger Madeleine Brehmer, vice vd på Sabiz, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063