23948sdkhjf

Harrys växer

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Harrys vill växa och letar ny franschisetagare. Kedjan har nu hittat en i Motala. Marcus Kåtorp lämnar sin vd-roll på Statt i Motala för att bli krögare på Harrys.

Läs också: Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

– Jag fastnade för Harrys som med sitt uppdaterade koncept kommer att modernisera restaurangutbudet i Motala. På Harrys lägger man stort fokus på kvaliteten på maten, gästbemötande och att skapa bra underhållning för sina gäster. Detta tror och hoppas jag kommer bidra till en positiv utveckling för Motala, säger Marcus Kåtorp.

När den svenska bar- och brasseriekedjan återvänder till Motala skapar det samtidigt ett 10-tal nya arbetstillfällen i staden. Byggnationen av restaurangen startar i augusti och beräknas vara klar i slutet av oktober. Harrys kommer att etableras i tidigare Saluhallen i en stor och öppen lokal med högt i tak.

– Utöver restaurangdelen kommer vi även kunna erbjuda live musik, temafestkvällar, quiz och företagsevenemang med mera. Uteserveringen nästa sommar kommer att bli magisk, säger Marcus Kåtorp.

Harrys startade i Falkenberg 1993. I dag finns kedjan på närmare ett 30-tal orter i Sverige och sysselsätter totalt cirka 1 000 personer. 

– Vi har under en längre tid haft som målsättning att återvända till Motala. Nu är tiden rätt, lokalen är rätt och vi har hittat rätt krögare, avslutar Niclas Möller, vd på Harrys.

Harrys vill fortsätta växa och söker just nu franchisetagare till restauranger i Nässjö, Stockholm, Uppsala och Västerås. 

Mer om: Harrys
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Nu finns Max även på Kungsholmen

Invigning på Kungsholmen 37 år efter att snabbmatskedjan först anlände till Stockholm.

Uber Eats i samarbete med Icabutik och saluhall

Anrikt bryggeri ska omprofileras och expandera

Tre nya McDonald's – alla öppnar i december

Expansionen fortsätter med invigningar i Bollnäs, Ödeshög och Nykvarn.

Convenience växer i betydelse

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

Nyhetsbrev

McDonald's har slut på halloumi

Arkiv

FN-priset utdelat: ”Som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen”

Axfood lanserar nytt eget varumärke – storpack för restauranger

Eskobars gitarrist bygger flytande restaurang

Frederik Zäll tar Texas till hemstaden Åkersberga.

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Ännu en Burger King-restaurang

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.216