23948sdkhjf

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Krögarna bakom Jim & Jacob och La Bocca gör gemensam sak. Under det nya namnet Copine bjuder de från och med den 15 augusti på mat inspirerad från Medelhavsområdet i La Boccas gamla lokaler på Kommendörsgatan på Östermalm i Stockholm. 

Copine kommer att ha en matsal med plats för 50 sittande matgäster och får även en bardel för 30 personer. Dessutom finns tre chambre separéer och en uteservering.

Copine betyder flickvän på franska och den nya medelhavskrogen betraktas av ägarna som partnerkrog till Jim & Jacob på Surbrunnsgatan, kvarterskrogen i Vasastaden som de unga krögarna Jim Hammargren och Jacob Nermark drivit i fyra år. I krogfamiljen ingår även Jim & Jacob Private Dining på Döbelnsgatan.

Mer om: Copine | Jim & Jacob
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Nu finns Max även på Kungsholmen

Invigning på Kungsholmen 37 år efter att snabbmatskedjan först anlände till Stockholm.

Uber Eats i samarbete med Icabutik och saluhall

Nu ska bryggeriet expandera

Tre nya McDonald's – alla öppnar i december

Expansionen fortsätter med invigningar i Bollnäs, Ödeshög och Nykvarn.

Convenience växer i betydelse

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

Nyhetsbrev

McDonald's har slut på halloumi

Arkiv

FN-priset utdelat: ”Som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen”

Axfood lanserar nytt eget varumärke – storpack för restauranger

Eskobars gitarrist bygger flytande restaurang

Frederik Zäll tar Texas till hemstaden Åkersberga.

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Ännu en Burger King-restaurang

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.1