23948sdkhjf

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Sabis förstärker affärsområdet restauranger och utser en affärsområdeschef. Den nya chefen Daniel Seifter kommer närmast från Nordic Hotels & Resorts där han varit med och lanserat bland annat Hotel At Six, Hobo, Restaurang Tak, Stockholm under Stjärnorna och Amerikalinjen i Oslo. Han har även arbetat som chief operating officer på F12-gruppen samt som general manager vid Lydmar Hotel på Blasieholmen.

Läs också: Två nya driftschefer på Sabis

Madeleine Brehmer, vice vd på Sabis, är glad över att knyta till sig Daniel Seifter kompetens.

– Vi stärker teamet på Sabis Restauranger för att ytterligare utveckla mat och service och bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster, säger Madeleine Brehmer.

Bland höstens nya uppdrag märks Sabis Ulriksdal på Peab Center; restaurang, café och FM-tjänster för Peabs nya huvudkontor, samt Sabis Solna United med restaurang, Petite Sabis shop, konferens och FM-tjänster i Skanskas nybyggda fastighet Solna United. Totalt driver affärsområdet 25 restauranger samt 14 kaféer i Storstockholmsområdet.

Mer om: Sabis
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademin

Coca-Cola först i världen med 100 procent återvunnen plast

Arla mixar butik och restaurang i saluhall

Sayan Isakssons nya restaurang har fått ett namn

I januari öppnar thailändska restaurangen Isaan på Berns.

Hit kommer Bastard Burgers och asiatiska koncept

Nyhetsbrev

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Arkiv

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

Sushi Yama flyttar gränsen norrut

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

De ska testa pant på take away-förpackningar

McDonald's sparkar sin vd – kärleksaffär bröt mot reglerna

1

Lista: Sveriges största ölbryggerier

Oppigårds bryggeri i Hedemora är landets största mikrobryggeri.

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.124