23948sdkhjf

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Sabis förstärker affärsområdet restauranger och utser en affärsområdeschef. Den nya chefen Daniel Seifter kommer närmast från Nordic Hotels & Resorts där han varit med och lanserat bland annat Hotel At Six, Hobo, Restaurang Tak, Stockholm under Stjärnorna och Amerikalinjen i Oslo. Han har även arbetat som chief operating officer på F12-gruppen samt som general manager vid Lydmar Hotel på Blasieholmen.

Läs också: Hon ska göra Sabis mer synligt

Madeleine Brehmer, vice vd på Sabis, är glad över att knyta till sig Daniel Seifter kompetens.

– Vi stärker teamet på Sabis Restauranger för att ytterligare utveckla mat och service och bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster, säger Madeleine Brehmer.

Bland höstens nya uppdrag märks Sabis Ulriksdal på Peab Center; restaurang, café och FM-tjänster för Peabs nya huvudkontor, samt Sabis Solna United med restaurang, Petite Sabis shop, konferens och FM-tjänster i Skanskas nybyggda fastighet Solna United. Totalt driver affärsområdet 25 restauranger samt 14 kaféer i Storstockholmsområdet.

Mer om: Sabis
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.126