23948sdkhjf

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

I dag, den 22 augusti, slås portarna upp för en ny Sibyllarestaurang. Franchisetagaren Fuad Sadun har hittat ett läge vid E16-Rondellen i Hofors som han hoppas både ska locka Hoforsbor till snabbmatsrestaurangen och fånga upp resenärerna mellan Gävle och Falun.

– Vi blir ju den första restaurangen av det här slaget i Hofors, så därför tror jag att det finns en stor efterfrågan på ett ställe där man kan äta en hamburgare eller något av allt det andra som finns på Sibyllamenyn, säger Fuad Sadun, som sedan 2017 även driver Sibyllarestaurangen i Tierp.

Många av de lärdomar som han har gjort under åren i Tierp har han nu stor nytta av i Hofors. Det gäller inte minst i arbetet med rekryteringen av personal. Med etableringen kommer ett 20-tal nya arbetstillfällen, fördelat på hel- och deltidsstjänster.

– Jag vill främst ha medarbetare med anknytning till orten. Hofors är en liten ort där alla känner alla, och då är det viktigt att de som besöker oss har en relation till de som arbetar här, säger han.

Den nya restaurangen är en drive in-restaurang på 300 kvadratmeter, med plats för 84 sittande gäster inomhus. 

Sibylla-kedjan består nu av 159 restauranger från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078