23948sdkhjf

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

Det händer mycket inom Brasseriegruppen som nu även rekryterat ny operativ chef. Helena Rex hämtas från Fotografiska för att ta plats i företagsledningen och fokusera på företagets gäster och medarbetare.

– När vi träffade Helena så uppstod det en omedelbar känsla och förståelse, både hos mig och min bror, att vi ville rekrytera Helena för hennes enorma kompetens och meriter. Helena har, förutom sin tidigare erfarenhet, en personlighet som kommer bidra till Brasseriegruppens starka resa framåt, berättar Filip Guven, medgrundare och vd för Brasseriegruppen.

Helena Rex, som närmast kommer från en tjänst som kommersiell chef på Fotografiska, beskriver en liknande känsla.

– Jag kommer för alltid att minnas mitt första möte med Filip och Daniel. Det stod klart ganska snabbt att vi gemensamt delade passionen för hantverket att driva gastronomiska mötesplatser, säger Brasseriegruppens nya COO.

Brasseriegruppen, som nyligen bytte namn från PDF Brasserie Group, har vuxit snabbt på kort tid. Företaget öppnade i slutet av oktober kvarterskrogen Gastrotek Zink följt av bistrosatsningen Pas d’Art så sent som i förra veckan. Till våren väntar nyöppningen av Café Milano. Fler nya koncept är på gång.

– Med Helenas profil förstärker vi Brasseriegruppens företagsledning ytterligare och vi har en spännande tid framför oss, säger Filip Guven.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125