23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bluechem Sweden AB

BluechemGROUP har i mer än 30 år byggt upp sitt namn och förtroende inom fordonsbranschen i över hundra länder i alla världsdelar med sina tre varugrupper PROTEC, Bluechem och Autoprofi.

Idag är företaget en av de största aktörerna gällande additiv till fordon och maskiner. 

Företagsfilosofin är att utveckla och tillverka innovativa produkter som förbättrar förbränningen och samtidigt renar och vårdar bränslesystem, partikelfilter, kylsystem, klimatsystem och oljesystem mm.
Det höga anseendet för företaget och produkter kommer nog dels för att vi är ute på verkstadsgolven och visar både med labb och på fordon hur och framförallt att våra produkter verkligen fungerar som utlovats. Vi blir lite av verkstadens problemlösare.

Idag har vi ett framgångsrikt samarbete med många stora namn inom fordonsindustrin som VW, BMW, Ford, Mazda, Toyota, Subaru, Audi, Scania, Kia, Hyundai för att bara nämna några.  Många företag väljer att arbeta med Privat label, det vill säga våra produkter under eget varunamn. Idag har vi ett 80 tal företag som använder sig av Privat label.

Självklart har vi också ett fint samarbete med många allbilverkstäder inte minst i Sverige där Protecprodukterna används av många verkstäder som Autoexperten, BDS, AD, Mekonomen och MECA med mera.  Även flertalet MECA och Mekonomenbutiker har våra produkter på lager som de levererar ut till sina verkstäder.
Det skall tilläggas att Protecprodukterna enbart är för professionell hantering och inte säljs till slutanvändare (bilägaren) utan används bara av auktoriserad verkstadspersonal. Flertalet av produkterna har genomgått TÜV Thüringens hårda tester. TÜV Thüringen är en fristående institution med verkligen trovärdiga kvalitetsbevis så kallade TÜV Certifikat. 
Vi har också certifikat TÜV Nord -Made In Germany-  på våra produkter, vilket bevisar produktens ursprung. 
Kravet för certifiering är att minst 50% av substanserna i färdig produkt måste skapas i ursprungslandet Tyskland. Vi klarade en gräns på över 70%.

Allt detta ger dig som kund en garanti på produkternas effekt, funktion och verkan.

Fakta om Bluechem Sweden AB

Adress
Bluechem Sweden AB
Askims verkstadsväg 14
436 34 Askim

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 0703307422

VAT nummer: SE5568576911

Certifikat: TÜV

Kontaktpersoner

Micael Hellberg
Telefon: +46 0703307422

Sänd till en kollega

0.125