23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bearbetning i plast, aluminium och stål

Erbjuds
Förfallodatum
den 31 mars 2023

Ringsted Maskinfabrik erbjuder fräsning och svarvning av plaststavar och plåtar. Vi har CNC-fräsar och CNC-svarvar samt manuella maskiner vilket gör att vi är flexibla i tillverkningen av plastartiklar.

Vi erbjuder CNC-svarvning och fräsning av föremål i mässing i alla legeringar, aluminium, koppar, järn/stål, titan samt plast och POM.

Föremål vi hanterar är upp till Ø300 mm vid svarvning. Vi hanterar arbetsstycken upp till 1000x2500 mm i vår fräsmaskin.

Vi erbjuder plåtarbeten i längder upp till 3 meter, tillverkning av beslag och svetsuppdrag.

Vi bearbetar de flesta typer av plaster och metaller, vi är mycket starka på att bearbeta antistatisk plast. Vi erbjuder tillverkning av komplexa föremål, från prototyper till små och stora serieproduktioner.

Bearbetning av plast, särskilt antistatisk plast, ställer stora krav på verktyg och hantering. Vi har dedikerade CNC-maskiner för plastbearbetning. För att optimera produktionen specialtillverkar vi gärna klämfixturer.

Vi tillverkar från små till stora serier samt enskilda delar. Vi täcker ett brett sortiment och producerar för många olika branscher och branscher.

Vi har ett flexibelt upplägg och kan anpassa det efter uppgiften och önskad leveranstid. Vi har god erfarenhet och har successivt byggt upp en bra maskinpark samt effektiva partners och underleverantörer.

Vi kan erbjuda en bra lösning som passar ditt projekt, vi kan sköta hela processen vilket gör att du endast har att göra med en underleverantör.

- CNC-svarvning

- CNC-fräsning

- Manuell svarvning och fräsning

- Plåtbearbetning

- Böjer sig

- Svetsning

- Montering och montering

- Tillverkning av fjädrar, hängare och beslag

- Ytbehandling

I början av februari kom den första investeringen i hus, 5-axlig Matsuura 520 fräscenter. Nu har produktionen utökats med ett Haas-svarvcenter med robotlastare som kommer hjälpa oss att utöka kapaciteten avsevärt.

Med en ökande efterfrågan på bearbetning och montering utökar Ringsted Maskinfabrik med ett nytt CNC-svarvcenter med robotlastare.
Det är en Haas ST-25 svarvcentral med robotgantry, som har en y-axel på sig. Vi ökar flödet i röret från 70 till 86 mm. Vi har ingen robot med oss ​​idag, men vi har en lastare med oss. Vi har en ökande efterfrågan på lite större artiklar och serier.

Vi ser fram emot att höra av dig.

Dansk maskinfabrik

Telefon: +45 5761 0510

Email: sales @ ringstedmaskinfabrik.dk

Du hittar oss på Balstrupvej 52 i Ringsted
Leverantör
Ringsted Maskinfabrik APS

Ringsted Maskinfabrik APS
Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark

Ronni Jørgensen
Telefon: +45 57 61 05 10

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.143