23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur kommer vårt resande förändras i framtiden?

Resebranschen är en bransch i ständig förändring både vad det gäller de långa och de kortare resorna.

När det gäller de långa resorna beror mycket på hur flygbranschen kommer se ut, redan idag konkurrerar flygbolagen stenhårt med pressade priser. Hur länge kommer olika regeringar stötta sina länders flygbolag och ska man över huvud taget stötta företag som kanske eller högst troligt skulle gå i konkurs utan detta stöd.

Mycket av resebeteendet är ju upp till den enskilde individen åtminstone när det gäller semesterresandet och där tror jag inte vi kommer se några stora förändringar, titta bara hur liten skillnad om ens någon ”skamdebatten” lyckades åstadkomma. Där vi däremot kommer att se ett förändrat beteende är företagens resande. Dels vill företag framstå som hänsynstagande och är rädda att förlora kunder och anseende om de inte minskar sitt resande. Vi ser nu hur företag och organisationer snabbt hittat nya vägar och ställer om till digitala möten, mycket talar för att denna omställning kommer att bestå.

Precis som med allt annat måste vi känna oss inspirerade och motiverade för att fatta de riktiga besluten. Detta gäller inte bara resor det kan vara när du ska köpa ett nytt kök, då behöver du inspiration kök. Denna inspiration kan du få på nätet eller i ett showroom. Besök till exempel Handcrafted Interiors showroom i Malmö, Köpenhamn eller Århus och låt dig inspireras av de hjälpsamma inredningskonsulterna där. Köket är den absolut centrala delen i bostaden och måste därför stämma överens med dina behov och drömmar. Inredningskonsulterna hos Handcrafted Interior tar utgångspunkt i sju designlinjer en del med inspiration från den stora nordiska designtraditionen och bland annat en med inspiration från de klassiska shakermöblerna från 1800-talets New England. Oavsett var inspirationen hämtas så får du ett handbyggt kök av bästa snickarkvalitet.

Handcrafted Interior eller HCI är ett familjedrivet företag där två familjer en i Danmark och en i Lettland har samma syn på vacker design av riktigt hållbart trä och bygger möbler som är perfekt anpassade till dina rum oavsett om du bor modernt eller i en bostad präglad av ett traditionellt byggsätt. Man bemästrar de klassiska snickarteknikerna oavsett om det gäller fingerskarvade lådor, spegeldörrar eller ytbehandlingar där träet vackra linjer och ådringar får komma till sin rätt.

En för hand tillverkad inredning i massivt trä ger en lyxig känsla och skapar en oanad grad av harmoni i hemmet som helhet.

Sänd till en kollega

0.031