23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Köp inte stor bil bara för att du har råd till det

Jag förundrar mig dagligen över den stora ökningen av SUV: er och Pickups i trafiken, var det inte så att utvecklingen skulle gå den andra vägen mot små, bensinsnåla eller eldrivna bilar.

Det är även intressant hur dessa stora, egentligen terrängbilar inte verkar ha några stötdämpare eller klara av små farthinder, eller ligger detta kanske hos föraren? Dessa ekipage kryper nämligen över farthinder som om det var tal om stridsvagnshinder. Det är kanske dags för ett särskilt förarprov eller kunskapstest vid köp av dessa bilar.

Nu är det inte så att jag har något emot dessa stora bilar utan bara de personer som inte kan framföra dem. Kanske är de medvetna om sina bristande körkunskaper och därför vill ha mycket plåt omkring sig när det smäller, vad vet jag.

Vill man lägga mycket pengar på en bil så står det naturligtvis var och en fritt, men det finns mycket annat man kan lägga pengar på så som ett snickarkök till sommarstugan eller det permanenta hemmet, här finns inga gränser på vad man kan göra. Alla behöver ju inte köpa ett ikea hack kök.

Oavsett vad du köper så tänk noga igenom ditt val. För att återgå till snickarkök så låt dig inte luras av det tidigare nämnda Ikea hacks köket, det är inget annat än ett vanligt standardkök som har fått en ansiktslyftning för att se ut som ett snickarkök. Den riktiga varan hittar du hos Handcrafted Interior som är ett ungt, välkonsoliderat snickeriföretag där två familjer från varsin sida av Östersjön brinner för att leva ut sina drömmar om att göra en skillnad på marknaden för kvalitetspräglade interiörer. Man har skaffat sig ett gott renommé för sina handtillverkade kök som är byggda utifrån stolta snickartraditioner.

Din resa mot ett nytt kök startar kanske i Handcrafted Interiors showroom i till exempel Malmö. Där får du hjälp av kunniga inredningskonsulter att hitta den designlinje som passar samman med dina drömmar och den bostad där inredningen ska fungera. Därefter mäts utrymmet i din bostad upp in i minsta detalj. Först nu börjar själva tillverkningen på snickeriet i Lettland där ett femtiotal snickare arbetar. Ett team om två snickare följer ditt kök eller annan inredning från det att man sågar till den första biten trä tills samma två snickare kommer hem i din bostad och monterar allt på plats. Det kallar jag service.

Sänd till en kollega

0.015