23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bra tips för padelkläder

Padeltennismatcher, snabba tag och hög intensitet! Ja, just det och allt om padelkläder är vad den här artikeln kommer att handla om. Så, häng med.

Ett av de hetaste tipsen gällande padelkläder är att pricka in rätt varumärke vars högkvalitativa plagg kommer att höja din prestanda och få dig att både spela bra och må bra. Humbleton är bara en av tillverkarna som bevisat sig ha bra koll på vad padeltennisspelare faktiskt letar efter när det kommer till utrustning. Men se upp, det finns en hel del andra varumärken och kollektioner som kan vara värda en titt. Ytterligare ett bra tips är att följa trenden. Finns det egentligen en sådan och hur ser den ut berättar vi under nästa rubrik.
 
Finns det några padelklädtrender?
 
Finns det några padelklädtrender? Både ja och nej. Egentligen finns det en fashionlinje som inte riktigt ändras genom åren. Här går vi genom den.

Låt oss först titta på damerna. Inför en padeltennismatch väljs det oftast ett linne som är relativt tajt och följer kroppsformen. Den ger den välbehövliga rörelsefriheten. Den nedre delen består av den klassiska korta kjolen som också bidrar till att du fritt kan röra dig. En kortarmad klänning istället för en tvådelad klädsel faller många i smaken och är ett populärt val. Klänningen ger samma komfort samtidigt som den är en aning elegantare.

Herrarna spelar vanligtvis i kortärmade skjortor och shorts. Deras outfit är lika elegant och fin som damernas. Det som egentligen ändras när det kommer till padelkläder är färgskalorna. I nuläget är det trendigt med neutrala färger. I många fall spelas det i vita eller ljusa övre delar och mörkare underplagg.

Viktigt med snabbtorkande kläder 

Padeltennis är en sport med hög intensitet. Det i sig betyder att det krävs mycket energi och du ofta svettas ganska mycket. Att spela i blöta kläder är ingen favorit alls. Därför väljer alltfler tillverkare att producera kollektioner i snabbtorkande material. Ett val som du också bör ha i åtanke när du köper outfit inför träning eller match.

Det finns lite olika varianter för snabbtorkande plagg, viktigast här är att du ska känna sig bekväm och snygg i dem. Ifall du behöver hjälp med val av padelkläder kan du alltid vända dig till en expedit om du besöker en fysisk affär. Bestämmer du dig för att handla en outfit på nätet kan du kontakta kundtjänst innan du lägger din beställning. Lycka till!

Sänd till en kollega

0.031