23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Padelkläder för honom och henne

Om du blickar mot kläderna passande både damer och herrar som spelar padeltennis, kan du lätt konstatera att de är eleganta, går i neutrala färger och kan i vissa fall följa kroppsformen på ett vackert sätt.

När du väljer din sportutrustning ska du först och främst koncentrera dig på passformen och kvalitén, två faktorer som direkt leder till val av varumärke. Idag finns det ett flertal kollektioner av padelkläder som utmärker sig med sin vackra design, höga kvalité och snygg passform. Dessa hittar du antingen på nätet eller i en fysisk butik. I vissa fall kan näthandeln erbjuda lite större utbud till förmånligare priser, så det är bra att hålla ett öga på den digitala shoppingen

Dam och herrmodet i detalj
 
Lås oss nu titta på vad damer respektive herrar har på sig när de spelar padeltennismatcher.

Tjejer väljer oftast snygga, åtsittande linnen som övre del. Dessa kombineras med korta, vida kjolar som tillåter en stor rörelsefrihet. Den korta, klassiska och snygga klänningen är också något som många satsar på. Den är elegant och bekväm samtidigt. Neutrala färger gäller för nutidens kollektioner.

Herrarna i sin tur spelar i kortärmade skjortor, antingen i en vit eller mörkblå färg. För dem som gillar att sticka ut lite mer gäller det pikétröjor. Återigen gäller det neutrala färger för herrkollektionen. Som vanligt är det viktigt att köpa en outfit som passar din egna kropp och som uppfyller dina krav för komfort och utseende. När du sportar ska du framför allt känna dig bekväm och fri att röra på dig.
 
Viktiga egenskaper för padelkläder

Padeltennis är en sport som kräver mycket energi. Dess höga intensitet leder till att de flesta blir varma och svettas, därför är det extra viktigt att padelkläderna är tillverkade av material som torkar snabbt utan att klibba.

Kläderna ska sitta på elegant sätt som samtidigt tillåter en stor rörelsefrihet, något som själva sporten som sagt kräver. Därför är det mjuka tyget ett måste både för övre och under delarna.

Hög elasticitet för outfiten står i fokus då det leder till att du snabbt kan byta position och prestera bra. Sist men inte minst måste vi återigen understryka vikten av att köpa högkvalitativa plagg. De ska kunna tvättas ofta utan att förlora sin färg eller form. Och ja, i vissa fall kan en sådan utrustning kosta lite mer men det lönar sig i längden och låter dit återanvända plaggen gång på gång.

Sänd till en kollega

0.047