23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Passa på att bygga om under semestern

Har du tänkt använda semestern till att bygga om?

Ska du göra jobbet själv så gör en noggrann kalkyl över materialåtgången, de flesta har en tendens att köpa för mycket byggmaterial som sedan blir liggande eller blir till glädje för någon annan på blocket.

Köp inte ditt byggmaterial på första bästa ställe utan jämför priser hos olika leverantörer. Ta gärna råd och hjälp av någon vän dels för att få ett par ögon till på vad som bör göras med framför allt ett par händer till som kan hjälpa till och hålla. Ska du bygga om ditt kök så se priser hos olika köksföretag. Köp inte första bästa standardkök, köket är bostadens hjärta och bör därför få lite extra uppmärksamhet. Kontakta Handcrafted Interior och upptäck att ett måttbeställt kök för just din unika bostad inte behöver bli mycket dyrare än ett vanligt standardkök.

Har du ett gammalt hus eller lägenhet med lite märkliga och olika mått kan det vara en god idé att anlita Handcrafted Interior. Köper du ett kök eller någon annan förvaringsmöbel hos Handcrafted Interior så kommer man hem och mäter upp det utrymme som ska möbleras in i minsta detalj. Sedan tillverkas alla delar för hand på snickarverkstaden i Lettland där nästan 50 duktiga snickare arbetar och brinner för att skapa unika kök och möbler från grunden. De yrkesskickliga snickarna arbetar i team om två personer och det är samma snickare som sågar till den första träbiten borta i Lettland som sedan kommer till Sverige och monterar det färdiga köket hemma hos. Allt för att försäkra sig om att allt passar perfekt. Det finns ju inget värre än att köpa ett nytt kök efter standardmått och sedan tvingas sätta passbitar eller lämna dött utrymme på någon vägg. Det ger en så mycket större tillfredställelse att laga mat eller bara umgås i ett kök som är helt anpassat till din bostad. Är inredningen dessutom tillverkad i massivt trä så är det en helt annan känsla att öppna och stänga lådor och skåp, för att inte tala om den underbara trädoften som sprider sig i rummet.

Det finns med andra ord mycket att tänka på vid ombyggnad: Ska jag göra det själv eller anlita en hantverkare eller specialistföretag, hur lång tid får det ta, vad får det kosta. Tänk inte för kortsiktigt ett jobb som görs ordentligt av bra material har du glädje av under många år. Och sist men absolut inte minst så höjer det värdet på din bostad.

Sänd till en kollega

0.014