23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Att visa fram kläder i en butik

Tänk noga igenom vad du vill visa fram i din butik, en del skulle säkert säga allt och det är nog gott och väl men för allt i världen inte allt på en gång.

Finns det något värre än att komma in i en affär där det ser ut som man har slutspurt på en rea och allt bara ska fram. Ibland hänger kläderna så tätt att man inte kan se skogen för bara träd. För att inte tala om vilken röra det blir när kunden försöker hänga tillbaka (klämma in) plagget på plats igen allt blir bara rörigt, slarvigt och oaptitligt.

Istället för att visa fram allt på en gång välj ett tema en röd tråd i det du visar fram och ändra efter en tid till ett annat tema eller annan linje med kläder. På så sätt händer det hela tiden något i butiken som lockar till sig besökare.

För att kunna visa fram kläderna på ett bra sätt krävs ett bra hyllsystem kanske ska det vara en kombination av fristående hyllor och hyllor längs väggarna, kanske ska hyllorna luta så man ser varan bättre eller så ska det kanske finnas glasfronter. Kom ihåg att sättet du visar fram kläderna på och med vilken inredning påverkar helhetsbilden. Du vill inte visa fram exklusiva kläder på billiga IKEA hyllor, välj istället massiva trähyllor från Handcrafted Interior, de är mästare på att designa proportionerliga hyllor så att de ingår som en naturlig del av rummet. Handcrafted Interior tillverkar inte enbart hyllsystem utan all sorts inredning, det kan vara ett kök, hallmöbler eller badrumsmöbler.

Alla Handcrafted Inretiors möbler tillverkas för hand i massivt trä enligt gamla snickartraditioner på deras snickeri i Lettland. Snickarna arbetar i team om två personer och när alla delar är tillverkade monteras möblerna samman för att se att allt är perfekt, därefter monteras de isär och transporteras till kund där samma snickare som tillverkade möbeln än en gång monterar samman den.

Så tänk noga igenom vad du vill visa, när du ska visa det och framför allt hur du vill visa fram det. Handtillverkade möbler i massivt trä ger en gedigen och lite lyxig känsla som din kund kommer märka och förknippa kläderna med. Dessutom behöver inte handtillverkad inredning från Handcrafted Interior bli mycket dyrare än vanliga massproducerade standardmöbler och så kan du få allt tillverkat precis så som du vill ha det.

Sänd till en kollega

0.031