23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tre aktiviteter för den stora städentusiasten 

Har du en städglad person i ditt hem, eller är du själv en glad städentusiast?

Vi förstår det lockande aspekt av att se processen från att gå från ett smutsigt rum till ett rent och fint rum. Det väcker en helt speciell nöjdhets känsla, men tänk om det fanns andra aktiviteter som väckte samma fantastiska känsla?

Som tur har vi tre tips på aktiviteter och hobbies som passar perfekt för städentusiasten inom dig.

Upptäck en gömd värld med ett mikroskop 
Om du älskar att städa då hatar du garanterat också kvalster, vilket är helt förståeligt. Men har du någonsin sett ett kvalster på när håll? Eller andra små organismer som exempelvis sten, insekter och fjärilar eller hår?

Med ett mikroskop kan denna dolda värld öppna upp sig framför dina ögon. Du kan hitta hobby mikroskop för nybörjare eller varför inte barnmikroskop till de små? Då kan hela familjen bli klokare på livet runt omkring oss.

Måla mandalamönster
Om du är en person som städar för att avstressa då har vi det perfekta tips för dig. Istället för att torka trasan över ett redan skinande bordet bör du testa att måla mandalamönster. Detta hjälper genom att effektivt skapa en avkopplande stund för dig där du kan fokusera på något annat. 

Mandalamönster har blivit använda i ett meditativt syfte i flera år och i många kulturer, och det är lätt att förstå varför.  De harmoniska mönster kan nämligen göra så att man hittar sitt inre lugn och koncentrerar på att färglägga de fina mönster med fantastiska färger.

Binda vackra buketter
Om du istället gillar att städa för det estetiska syftet då bör du testa denna hobbyn, att binda väldoftande och fina buketter.

Det finns flera sätt att binda buketter och kransar, det är helt upp till dig att avgöra vad du vill binda ihop. Om du vill ha ett väldoftande hem bör du testa att binda en bukett med doftliljor. Varför inte para ihop dem med några eucalyptus grenar, då får du en grandios och inbjudande bukett som passar perfekt till stora utrymmen.

Om du hellre vill prova på något mindre kan du hitta några vackra och färgglada ranunkler och binda ihop dem med några påskiga kvistar med skott på. Då har du en bukett som passar perfekt till det härliga vårväder.

Låt aktiviteterna starta
Så nu är det bra att sätta igång med en av dessa aktiviteter som hjälper till med ordning och reda. Kom ihåg att allt blir roligare när man kan dela det med andra, så varför inte starta en mikroskop lek med dina barn, eller en mandalaklubb med vännerna? Lycka till med de nya aktiviteter.

Sänd till en kollega

0.015