23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Våga testa olika upplevelser

Materiella ting i all ära, men att få uppleva något, det är något du för alltid kommer att ha med dig.

Du får fantastiska minnen och även kanske testa saker du aldrig trodde du skulle våga göra. Om du vill läsa mer om olika upplevelser så kan du göra det i Livsstilsmagasinet UNNA. Många gånger är det så att en upplevelse, det kan man få i present. Men vet du, du kan faktiskt välja att köpa en till dig själv med. Fördelen med att boka en upplevelse är att du får allt i ett. Du betalar vad det kostar och sedan är det bara att åka till anvisad plats.

Vad vill du uppleva?
Förr, när man talade om upplevelsepresent, så tänkte de flesta på fartfyllda äventyr. Det var ofta ballongflygningar, hoppa fallskärm eller testa att köra en snabb bil. Idag är det så mycket mer än bara det. Det finns idag en massa olika upplevelser att välja mellan. Det kan vara för den enskilda eller en upplevelse för två. Du kan välja allt från att åka på spa, till att lära dig laga mat till att testa olika drycker. Sedan finns det även en massa annat. Ofta finns det kategorier så som mat och dryck, hälsa och skönhet, sport och fritid, djur och natur samt en massa mer.

Testa något nytt
En stor fördel med att boka en upplevelse är att du kan testa nya saker. Kanske du alltid drömt om att få gå på matlagningskurs med en känd kock? Eller är det en tur med helikopter som lockar? Det som är bra med att köpa en upplevelse är att det behöver inte ens vara dyrt, det finns något för alla, i en mängd olika prisklasser. Det gör att du har chansen att testa på nya saker!

Ge bort en upplevelse
Du kan även välja att ge bort en upplevelse i present till någon. Antingen att ni ska göra något tillsammans eller att personen får göra det på egen hand. Om du är osäker på vad för slags upplevelse personen skulle vilja göra, då har du alternativet att ge bort ett presentkort. Du bestämmer helt enkelt bara en summa som den ska vara på. Sedan kan personen som får presentkortet själv bestämma vad för upplevelse man vill göra. Det går att dela upp presentkortet med, så att man kan få göra flera olika upplevelser om man vill det. Eller bara välja att göra en enda sak.

Sänd till en kollega

0.016