23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trend: Roadtrip i Sverige – 3 underbara idyller

Sommaren står för dörren, solen värmer igen och livet känns lite lättare.

Det är underbart när dagarna blir längre och det samtidigt är lättare att ta sig ut i naturen. Men ibland känns det som att man upplever samma miljö om och om igen. Då är det dags att komma iväg och se något nytt, få förnyad energi och nya upplevelser. Men vart ska man åka?

Att uppleva Sverige på nytt är ett fantastiskt sätt att resa på. Sverige bjuder på så mycket mer än vad man tror, och man behöver inte resa till Sydeuropa för att se nya vyer. För att kunna känna extra frihet är det skönt att ha en bil och ge sig ut på en roadtrip. Om du utgår från Stockholm så finns Stockholm biluthyrning till alla dem som inte har en bil tillgänglig. Ett riktigt bra sätt att hyra en bil på, du bestämmer själv vilken bil du vill ha och hur länge du vill ha den.

3 idyller att resa till i 2021
1. Smögen
Smögen är ett otroligt härligt kustområde som man bara måste besöka någon gång i livet. Det ligger i Västra Götalands län och är en riktig idyll på västkusten. Här kan man äta färska skaldjur och gå runt och njuta av en glass i solnedgången.

2. Smygehuk
Att besöka Sveriges sydligaste punkt är ett måste. Riktigt många turister hälsas välkomna till Smygehuk varje sommar. Besök fiskrökerierna i hamnen, ät glass på kajen och bara njut av lugnet. Kom ihåg att besöka utkiksplatsen och titta ut över horisonten.

3. Fårö
När man kommer till Östkusten är det perfekt att uppleva Gotland, och vill man ha liter mer så är Fårö ett perfekt ställe för lugn och härlig natur. Ön ligger nordost om Gotland. Fantastiska raukar, speciell natur och idylliska sandstränder, hur bra låter inte det?

Skapa nya minnen och få förnyad energi
Det finns så många underbara ställen i Sverige som man inte får glömma bort. Att bara ge sig ut på en roadtrip tillsammans med vänner eller familj kan ge ny, härlig energi – som man kan ta med sig tillbaka till vardagen igen. Det behöver inte vara perfekt, ofta räcker det att komma hemifrån och få skapa nya minnen på nya platser. Smögen, Smygehuk och Fårö är alla ställen som kan ge lugn och ro i själen. Om du är en storstadsmänniska kan du även ta bilen till Göteborg, Stockholm, Malmö eller andra härliga städer och bara njuta av restauranger, caféer och shopping. Det är endast fantasin som sätter gränser!

Sänd till en kollega

0.016