23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bra prylar att ha med på friluftsemestern i sommar

Ska du packa tältet i bilen och ge dig ut i naturen? Då finns det en hel del användbara prylar som kan vara värda att ha med i packningen.

En friluftsemester i Sverige är något många längtar efter nu när solen tittar fram och det blir allt varmare. För att du ska få ut så mycket som möjligt krävs det att du har utrustning du kan lita på, så att semestern blir så avkopplande som möjligt.

Välj rätt tält
Allt fler svenskar väljer tält när de ska campa och även om man åker husbil eller husvagnssemester är det många som väljer att ta med tältet. Ska du tälta? Köp då kanske inte det billigaste festivaltältet från lågprisvaruhusen. Du som ska ut i naturen behöver ett slitstarkt tält som kan användas många gånger och har bra packningsmöjligheter. Ett tält behöver inte kosta en förmögenhet, men eftersom detta ska vara din temporära bostad kan det vara värt att lägga lite extra pengar.

Ta med en bra kniv
När du ska ut i naturen är det alltid bra att ha med sig en kniv för att bygga, fiska eller reparera saker. En fällkniv är alltid det bästa alternativet eftersom du minimerar risken för skador som kan uppstå med en vanlig, så passa på att köpa en fällkniv från Lamnia. Friluftsexperten har mängder av knivar att erbjuda så se även deras test på den bästa fällkniven.

Glöm inte stormköket
Ett måste för dig som ska vara några dagar i naturen och laga mat under bar himmel. Stormköket är praktiskt och enkelt att sköta och det är förvånansvärt hur mycket godsaker man kan laga under enkla förhållanden. Kanske tillagar du din egenfångade fisk? Oavsett vad du lagar kommer du behöva diska ute i naturen. Då kan det vara en god idé att investera i en diskbalja, anpassad för camping. 

Investera i komfort
Stockar och stenar i alla ära, men ryggen och rumpan behöver efter en tid något lite mjukare att sitta på. En enkel hopfällbar campingstol är aldrig fel och det finns många prisvärda att välja emellan. Stolen är också bra som avlastare eftersom du enkelt kan ställa av kaffekoppen eller ölen i stolshållaren, som många har.
En annan idé kan vara att köpa ett ihopfällbart bord så att det blir lättare att äta tillsammans.

 

Sänd till en kollega

0.015