23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Flytta om kontoret efter pandemin

Att lyckas genomföra en kontorsflytt i ett aktivt företag, kan vara stressigt, dyrt och onödigt komplicerat. Framför allt när alla företag, samtidigt, ska ställa om efter pandemin.

Med Acta Flytt  kan ni lämna över kontorsflytten, och i stället, fokusera på att återgå till era vanliga arbetsrutiner.

Våra anställda är experter på att hantera olika kontorsmiljöer, och anpassar flytten med hjälp av speciella verktyg och tekniker. Vare sig er flytt kräver möbelmontering, demontering, emballering eller tillfällig magasinering – är vi utrustade för att erbjuda er den fullservicen ni behöver.  

Få en skräddarsydd kontorsflytt
Acta Flytt är ett fullserviceföretag som kan hantera hela flytten. Från enkel emballering, till mer komplexa flyttar av IT-utrustning – så som servrar, datorer och annan energihantering. Till det, har vi kvalificerad personal som har stor erfarenhet av körning inom Malmö, Karlskrona, Stockholm och Göteborg. Anlitar ni oss, lovar vi er en sinneslugn flytt – där vi anpassar våra metoder utifrån era behov.

Magasinering & lager för företag
I behov av extra förvaring under flytten? Vi erbjuder trygg magasinering för företag, i box eller på pall för kortare, eller längre perioder. För företag handlar det om arkivering eller förvaring av kontorsmöbler som inte ska användas på ett tag. Våra magasin erbjuder dammskyddad lagring i containers av yteffektivt trä. Låst, larmat och uppvärmt.

För företag erbjuder vi dessutom arkivservice och mottagning och leverans av varor. Ditt företag kanske inte vill ha ett eget lager? Vi kan sköta ert lager; ta emot och skicka gods.

Timdebitering eller fast pris?
Timdebitering eller fast pris efter besiktning vid större flytt. Vid inrikes och utrikesflytt ordnar vi samlastning. Förutom, planering och transport hjälper vi även till med packning, uppackning, inredningsmontering och flyttstädning – ja, allt som hör en flytt till. Du väljer själv vilka delar du vill att vi fixar och vilka du vill ta hand om själv. Vad du än bestämmer dig för ser vi till att göra din flytt så smidig som möjligt.

Sänd till en kollega

0.016