23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Smidigt att leasa en Volvo till företaget

Oavsett om du har behov av en bil till ditt företag, eller många, så är det rätt smidigt att välja företagsleasing

Det finns inte bara Volvo företagsleasing, utan du kan ofta leasa vilket bilmärke som helst. Dock är ju Volvo en pålitlig bil, trygg och säker att köra och därmed ett bra val. Om du aldrig tidigare har leasat bil, varken privat eller via företaget, så kanske du funderar lite på hur det går till och vad som gäller. Det finns två olika leasingformer, där man brukar ha finansiell leasing som privatperson och operationell leasing som företag. För att du ska veta skillnaden, så förklarar vi dem båda.

Olika leasingformer
Det finns alltså två former av leasing. Om man leasar privat, så gör man det oftast via finansiell leasing. Detta avtal innebär att den månadskostnad man får, den baseras på vad priser är på bilen, avtalstiden samt bilens restvärde. Man får då själv bestämma restvärde samt vara den som tar risken för att det kan bli ett undervärde eller ett övervärde. Är det så att bilen är värd mer då avtalet är slut, då får man pengar tillbaka. Är det tvärtom att den är värd mindre, så måste man betala mellanskillnaden.

En operationell Volvo företagsleasing innebär att det är enklare att ha koll på alla kostnader. Det då du betalar en viss summa varje månad. I denna summa ingår det även en massa bra saker. Bland annat så ingår försäkringar, service, däck, däckhantering och reparationer. Sedan är det även så att restvärdet på bilen, det är garanterat från början. Så vid avtalstidens slut är det bara att lämna bilen åter. Sedan välja att ta en ny leasingbil om du vill och då skriva ett nytt leasingavtal för den bilen.

Välj en bra företagsleasing
Du som vill ha Volvo företagsleasing, du har så klart många företag att välja på. Ett bra sådant är Arval. Hos dem kan du välja företagsleasing av en Volvo eller av ett annat bilmärke du föredrar. De har flera bra bilmärken att välja på. Att leasa via detta företag är bra eftersom det blir en ekonomisk trygghet samt att de även erbjuder en konkurrenskraftig totalkostnad. Arval kan skräddarsy avtalet så att det passar dig och ditt företag, så du kan alltså vara med och bestämma hur du vill ha det. Detta företag erbjuder även hyrbilar om det är så att det är väntetid på leasingbilarna.

 

 

Sänd till en kollega

0.016