23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Företaget som hjälper elever med läxhjälp och mattehjälp

SmartStudies har under det senaste decenniet hjälpt tusentals elever med att nå ökade resultat i skolan, framförallt inom matematik.

De hjälper elever nå sina drömutbildningar samtidigt som de alltid strävar efter att hjälpa varje elev med den personliga utvecklingen. Receptet för deras framgångsrika läxhjälp är att de noggrant matchar varje elev med en personlig studiecoach som stämmer både akademiskt – såväl personlighetsmässigt.

Unik läxhjälp som fokuserar på mer än bara läxor
SmartStudies är en specialistavdelning inom den branschledande organisationen inom läxhjälp och privatundervisning, Allakando. SmartStudies främsta fokus är att ge pedagogisk och resultatinriktad mattehjälp till elever i hela Sverige. Utöver att hjälpa barn och unga – oavsett årskurs eller nivå, fokuserar deras privatlärare även på att stärka elevers självförtroende och öka deras motivation samtidigt som de lär ut om god studieteknik och planering.

Målet med deras undervisning är inte enbart att klara av nästa examination eller inlämningsuppgift, utan att på lång sikt stärka elevens möjligheter till självständigt och effektivt skolarbete. Därför arbetar de aktivt med att lära ut om studieteknik, samt stärka motivation och självförtroende i skolarbetet.

Läxhjälp med en privatlärare & mentor utöver det vanliga
Deras mattelärare har inte bara riktigt bra ämneskunskaper, utan de är även bra på pedagogik, kommunikation och ledarskap. Det är dessa egenskaper som är i fokus när de rekryterar sina framtida studiecoacher, därefter utbildas de och coachas kontinuerligt för att kunna ge privatundervisning anpassat efter elevens förutsättningar, behov och mål. Deras studiecoacher fungerar som stöttande mentorer som vill det bästa för varje elev. De har goda gymnasie- och högskolebetyg samtidigt som de flesta har lång erfarenhet av privatundervisning.

Läxhjälp alla nivåer var som helst i Sverige
Företaget ger läxhjälp till elever i hela Sverige – oavsett om de bor i en storstad eller utanför i en mindre ort. SmartStudies erbjuder även möjligheten för mattehjälp online om det är så att eleven och studiecoachen inte kan träffas fysiskt. Såklart kan elever även få läxhjälp i hemmet eller på valfri plats. SmartStudies strävar alltid efter att hitta en mattelärare som bor nära eleven så att läxhjälpen blir så smidig som möjligt.

SmartStudies har läxhjälp på lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, universitetet och det finns studiehjälp för vuxna och företag. De erbjuder läxhjälp i alla ämnen, men är främst specialister inom matematik. Deras moderbolag Allakando har däremot ett större fokus på allmän läxhjälp inom flera olika ämnen.

Så kan ni komma igång med SmartStudies läxhjälp
Hur fungerar då SmartStudies läxhjälp i praktiken? Hur kommer man igång om man är intresserad eller känner att någon i närheten som behöver studiehjälp? Det är väldigt enkelt att starta:

Steg ett är att ringa in till SmartStudies så att de kan lära känna och förstå vilka behov och önskemål som finns hos familjen och eleven.

Under steg 2 påbörjar de processen med att noggrant handplocka en certifierad studiecoach som stämmer överens såväl akademiskt som personlighetsmässigt.

Under steg 3 så träffas eleven och studiecoachen för en första prova-på-lektion. Känns det inte rätt hittar organisationen en ny privatlärare, annars är det bara att fortsätta!

Sänd till en kollega

0.047