23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Toppar och t-shirts för alla tillfällen

I en bra garderob bör det finnas ett visst antal toppar och t-shirts. En del av dem kan vara bra att ha som basplagg, andra är utformade för att användas till vardag eller fest.

Idag finns det ett brett utbud av dessa plagg att välja på. Här hittar du flera snygga toppar och t-shirts till dam. Det som är så bra med just t-shirts, det är att de kan komma i en mängd passformer, färger och modeller. En del tänker att det är tråkigt med en sådan överdel, men tvärtom! Med en t-shirt kan du få en riktigt snygg outfit. Särskilt om du stylar till den!

Styla din t-shirt
En t-shirt kan stylas på en massa olika sätt, lite som du vill. Den kan du ha både till vardags som till fest. Ett par jeans ihop med en snygg t-shirt är både klassiskt, snyggt och tidlöst. Om du vill styla till det lite, så kan du göra det genom lager på lager till exempel. Att ha en snygg t-shirt under sommarklänningen med axelband ger en cool look. Du kan även välja att leka med passformen på din tröja. Det genom att knyta upp den mitt på, eller längs med ena sidan. Annars är en så kallad oversize och lång t-shirt smart, för den kan du använda som klänning. Lägg till ett bälte för en ännu mer femininare look.

Topp efter säsong
När man talar om damtoppar idag, så finns det grymt många olika sådana. De kommer i olika former, färger, material. Det är inte ovanligt att de flesta överdelar för dam kallas just för topp. Det finns väl ingen direkt regel för hur den ska se ut för att just kallas topp. Om sommaren är det vanligt att välja ljusa färger, somriga färger, volanger och mönster. Om hösten blir det mer mörka färger och även till vintern.

När det gäller festtoppar, så är dessa ofta glittriga med bling eller att de har fräcka mönster, annorlunda skärningar och andra fräcka detaljer.

Häng upp dina toppar och t-shirts
Det bästa sättet att förvara dina t-shirts och toppar är faktiskt att hänga dem på galgar. Du kan då se direkt vad du har, samt slipper få en massa veck på dem, som du får om du viker dem och lägger dem på en hylla. Sedan så är det enklare att ha bra koll på plaggen då de hänger.

Sänd till en kollega

0.031