23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Från fullsatt service till tomt kylskåp

Innehållet i den här artikeln är sponsrat av hellofresh.se

Är du en som lever och andas mat? Där dagar (och nätter) ägnas åt att jaga perfektion, hantera leverantörer, drilla personal och skapa minnesvärda upplevelser åt gäster. Du är expert på allas mat utom din egen. För när rushen lagt sig, den sista bongen är slagen och du låser dörren efter ett 12-timmarspass, så väntar ett tomt kylskåp hemma.

Det är branschens paradox: att vara omgiven av fantastisk mat hela dagen, men själv sakna ork att ens koka pasta när man väl kommer hem.

Kockens paradox: När inspirationen dör vid den egna dörren

För dig som jobbar inom restaurang och livsmedel är matlagning ett yrke och en passion men på hemmaplan blir det lätt en börda. Problemet är inte att du inte kan laga mat. Problemet är att den mentala energin är slut. Efter att ha fattat hundratals beslut på jobbet och kört barnen över halva stan är det sista din hjärna vill göra att planera en veckomeny eller trängas i den lokala matbutiken.

Men dina krav är höga. Du vägrar att äta dåligt. Det är här som de flesta i restaurangbranschen fastnar: för trötta för att laga mat, men med för höga krav för att nöja sig med dåliga halvfabrikat.

Se HelloFresh som en hjälpande hand i köket

Det är här vi på HelloFresh kommer in. HelloFresh erbjuder en logistiklösning för ditt privatliv. Se det som en pålitlig commis chef (din köksassistent) för hemmet. Det tråkiga förarbetet som du inte har tid med, planerar recept, hanterar inköp och levererar en matkasse med allt detta direkt till din dörr. Du får färska och uppmätta ingredienser så du ska inte ens spendera tid med att mäta mängd eller liknande.

HelloFresh pratar om god, pålitlig kvalitet. Fräscha grönsaker, bra råvaror och recept som är designade för att vara inspirerande och enkla att följa. Det är inte en avsmakningsmeny och det är inte heller meningen. Det är en otroligt bra, vällagad och varierad middag, klar på cirka 15 minuter.

Tid, inspiration och noll svinn

För dig som proffs ligger värdet i tre saker:

  • Tiden: Vi ger dig timmar tillbaka varje vecka.
  • Inspirationen: Även den bästa kocken fastnar i rutiner hemma. Vi ser till att du får prova nya smakkombinationer och globala rätter utan att behöva göra research.
  • Noll svinn: Du, om någon, vet vad svinn kostar. Vår affärsmodell bygger på exakt uppmätta ingredienser. Det är den "lean"-logistik som varje krögare drömmer om, applicerad på ditt hemmakök.

Du förtjänar att äta bra, även när du är ledig. Låt oss ta hand om logistiken, så kan du fokusera på att njuta (eller bara landa i soffan).

BREAKING
{{ article.headline }}
0.031|