23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Köpa Tavlor och Konst Online: Vad ska man tänka på?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Idag är det lättare än någonsin att köpa din konst på nätet och hitta rätt tavlor online. Men vad är det man ska tänka på? Läs mer här i våran guide.

Tack vare utvecklingen inom teknik och logistik inom alla möjliga områden så är det nu lättare än någonsin att hitta fin konst och snygga tavlor på nätet.

I den här artikeln så går vi in på just konst online: Vad finns det för fördelar med att handla in tavlor eller konst på nätet? Och vad ska man tänka på?

Vilken konst bör man köpa?
För att ta reda på vad för konst eller vad för tavlor du vill köpa så måste du lägga ner lite tid att tänka på vad det är för konst som du gillar. Vad njuter du av att se? Och vilken sorts konst och motiv ligger dig närmast om hjärtat?

Leveranser är lättare än vad du tror
Många hemsidor säljer idag konst på nätet och har gjort att försändelserna med t.ex. konst och tavlor ständigt ökar. 

När du handlar konst online så är det bästa är att handla från en webbutik som är van med att skicka skrymmande eller ömtåliga paket.

Här på Mynewart.se så skickas din tavla inom 2-4 dagar efter beställning via ett spårbart leveranssätt. Dessutom är alla våra paket försäkrade (för säkerhets skull).

Värt att nämna är att våra målningar också redan är uppspända på blindramar av trä, dessutom med en tavelkrok så att du kan hänga upp dem på en gång efter att du mottagit din leverans.

Det går att ångra sig (och returnera tavlor smidigt)
Visste du att du faktiskt kan skicka tillbaka och returnera tavlor efter ditt köp om du skulle ångra dig efter att du hängt upp din tavla på väggen hemma i vardagsrummet? Vi har en returrätt på hela 30 dagar så att du kan få en rättvis chans att se din konst där den hör hemma (och hur den faktiskt ser ut på din tavelvägg där hemma). 

Låt det ta tid att hitta rätt motiv
Att välja rätt konst är nästan en konstform i sig (ursäkta ordvitsen). Låt det ta tid, spara ett par bilder eller screenshots av de motiv som har inspirerat dig och ge det ett par dagar att fundera på vilken tavla som faktiskt passar bäst i ditt hem. Oavsett om du föredrar abstrakt konst eller realistisk konst så finns det säkert något som intresserar dig i vår webbhandel.

Välj en trygg webbhandel att köpa konst från
Det finns idag många webbbutiker på nätet för dig som är konstintresserad och vill köpa tavlor på nätet. En stor fördel med att handla tavlor online är verkligen det stora urvalet på motiv, tavlor och konst. Generellt sätt hittar du även bättre priser på nätet också. I slutändan så måste du dock följa ditt hjärta och välja att köpa konst från en butik som du litar på. 

På Mynewart.se så är vi är en etablerad i både Sverige och Danmark när det kommer till att tavlor och konst på nätet. Dessutom erbjuder vi på Mynewart.se säkra betalningsalternativ som Klarna, Mastercard och VISA. Vi samarbetar med etablerade logistikpartners som GLS, DB Schenker och Postnord för att lösa frakten på ett säkert och smidigt sätt för dig som konsthandlare.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094