23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sälj delikatesser med hög kvalitet

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

DelikatessKungen erbjuder populära kvalitetsprodukter som säljs exklusivt av skol- och föreningslivet och finns inte i butik.

Är ni en skolklass eller en förening som gillar god mat och vill tjäna pengar till en rolig aktivitet, resa eller en lyxig middag? Då är delikatesskungen.se ett företag att samarbeta med. 

"Vi vill kunna erbjuda grupper att sälja produkter med hög kvalitet till ett bra pris som gör det enklare för skolklasser och föreningar att tjäna ihop pengar. Våra delikatesser är noggrant utvalda och väldigt omtyckta av många vilket gör det enkelt att sälja." - Jonathan, VD DelikatessKungen. 

Salami
DelikatessKungen är mest känd för deras otroligt goda salami som finns i tre olika smaker. Salamin är Sveriges mest köpta salami och har en mycket god balans mellan smakerna. Den framställs exklusivt för DelikatessKungen och finns inte att köpa någon annanstans. Varje salami görs för hand och lufttorkas sedan i upp till fem veckor tills den är redo att äta. 

Cheddarost
Men salamin är inte den enda produkter de erbjuder. En annan produkt är en prisbelönt engelsk cheddarost som är helt utan onödiga tillsatser. Cheddarosten produceras av ett familjeföretag som ligger i hjärtat av Somerset i Storbritannien. Gården brinner för hållbart jordbruk och är Storbritanniens första nationella gård som är 100% självförsörjande med förnybar energi. Den kända tv-kocken Gordon Ramsay har själv kallat den för världens bästa cheddarost.

Chokladpraliner
De belgiska chokladpralinerna är en riktig smakupplevelse. Pralinerna är komponerade av belgiska chokladmästare som har en stor passion att hålla sig till den traditionella belgiska kvaliteten. Alla praliner är handgjorda och är en ren njutning för chokladälskaren.

Ekologisk extra jungfruolivolja
Ett nyare tillskott till familjen är den ekologiska extra jungfruolivoljan. Johan Blanche, som är Sveriges olivspecialist och har skrivit den omtalade boken Olivoljeguiden, säger att DelikatessKungens olivolja har en hög kvalitet och ger en stor smakupplevelse. Olivoljan blev vinnare av världens största och mest omtalade kvalitetstävling av extra jungfruolivoljor, New York International Olive Oil Competition.

Dragerad lakrits och mandlar
Dragerad lakrits och mandlar har blivit mycket populärt de senaste åren. DelikatessKungens dragerad lakrits och mandel är tillverkade med äkta svensk handgjord lakrits och mandlar av hög kvalitet rullad i exklusiv belgisk choklad som bara smälter i munnen. En produkt att unna sig om man vill lyxa till det lite i vardagen. 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094