23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Handla mat online - fördelarna är många

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Fler och fler svenskar väljer idag att handla mat online. Fördelarna är många.

Du kan i lugn och ro sitta i soffan och beställa de produkter du önskar, hitta erbjudanden och pröva på nya recept. Dessutom slipper du trängas med folk och stå i långa köer. Läs våra tips nedan och börja handla online redan idag!

En lista gör att du inte glömmer något
Än mer viktigt än när du handlar mat i en butik är att du bör göra en lista över dina behov. Ett enkelt sätt att göra en lista redo är att planera maten för kommande vecka så att du inte glömmer något. Ha som vana att sitta ner exempelvis varje söndag med familjen och planera veckans meny.

Var lojal mot maten och inte butiken
Var beredd på att inte fastna i samma butik online, håll alltid utkik efter möjliga ersättare. I Sverige poppar det upp nya onlinebutiker för mat stup i kvarten, så var alltid på spaning efter nya aktörer. Dessutom har nya onlinebutiker ofta generösa komma-igång erbjudanden vid en första beställning.

Jämför priser hos butiker, även online
Vi svenskar är duktiga på att jämföra priser i butiker. Detta bör även gälla vid onlinehandel. Priser skiljer sig åt kraftigt mellan butiker, speciellt då butiker har bra erbjudande då och då. Priset kan också skilja sig åt beroende på var i landet du bor. Matspar är en ny svensk tjänst som är supersmidig - de jämför priser åt dig online så att du kan hitta de bästa erbjudanden på mat.

Vänta inte till sista minuten
Beställ dina livsmedel minst två dagar innan du behöver dem. Många gånger kan du schemalägga leveransen redan nästa dag men ofta går de populäraste leveranstiderna åt flera dagar innan. Här skiljer sig också aktörer åt i Sverige. Hos vissa är det enkelt att hitta en bra tidpunkt för leverans medan det hos andra är betydligt svårare.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078