23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Härliga restauranger i Stockholm

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att gå ut och äta på restaraung är inte fel, men du kanske behöver lite tips på bra ställen att gå till? Stockholm är en stor stad, med många restauranger, så det är oftast inte särskilt svårt att hitta ett bra ställe att äta på.

Om du vill upptäcka något nytt, som mat ihop med upplevelse, läs då mer på truestory.se. Om du är ute efter en wow-upplevelse, så ska vi här i denna artikel ge tips på ett par bra restauranger som är värda ett besök.

Farang
I Stockholms Elektricitetsverks gamla fabrikssal på Tulegatan ligger Farang. De erbjuder dig en smakresa utöver det vanliga och det med moderna avsmakningsmenyer som influerats av Sydostasien.

Brasseriet
Brasseriet på Operahuset i Stockholm ger verkligen en wow-upplevelse med sin maffiga, anrika inramning. Du sitter och äter på en plats fylld med pelare, marmor, guld, speglar och överdåd.

Punk Royale
Punk Royale ligger på Folkungagatan 128 och de serverar lyxmat i en kul förpackning. Denna lekfulla lyxkrog serverar en oförglömlig avsmakningsmeny!

Noi
En trappa ner under Nobis Hotell så huserar den kända kocken Stefano Catenacci med sin restaurang Noi. Stilfull inredning och vällagade rätter, testa det!

Ling Long
Ling Long är en mycket populär Stureplanskrog som bjuder på en mängd innovativa smakupplevelser du inte kkommer glömma i första taget. Deras specialitet är asian fusion samt att de även har. en vegansk lunchmeny som även köttätare uppskattar.

Pas d’art
Pas d’Art ligger i hjärtat av Biblioteksstan i Stockholm och detta är stället för dig som vill ha extra allt! Denna färgstarka restaurang har en fantastisk interiör med maffiga väggmålningar, mönstrat golv så väl som en mängd art deco detaljer.

Weidao
En smakresa genom Asien får du genom att besöka Weidao. Njut av mat från Bangkok eller Seoul, utan att resa dit. Weidao betyder just smak och det är det som är själva kärnan i deras koncept. På denna restaurang kan du äta allt från sushi till bibimbap och wok.

Flippin’ Burgers
Det blev värsta hajpen samt superlånga köer då denna restaurang slog upp sina portar första gången. Men det är inte så konstigt eftersom deras omtalade hamburgare verkligen är njutbar. Enligt enligt den amerikanska matsajten The Daily Meal så är denna restaurangs hamburgare världens bästa, utanför USA.

Fler bra restauranger
Andra bra restauranger som även de har den där wow-känslan är bland annat Surfers, Oaxen Slip och AG. Du har ockkså Matbaren, Miss Voon& Mr Voon, Bakfickan Djuret, och LYKKE.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094