23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hur ska vårmenyn se ut?

Det är ofta väldigt prisvärt att välja lite mer udda och mindre ädla styckdetaljer. Det skapar en spännande meny och inte minst så är de udda detaljerna ofta väldigt smakrika! Innanlår av gris är perfekt till schnitzel som passar bra till vårens primörer. Grillad karré eller pluma ger en härlig försommarkänsla. Innanlår av nöt passar perfekt att göra en tartar eller råbiff av. Bog av både nöt eller gris passar bra att ugnssteka och servera kallskuret med en vårig sallad. Att använda lite udda detaljer ger en smakupplevelse samtidigt som det bidrar till användning av hela djuret, från nose to tail, eller nos till svans som vi säger på svenska.

Om man har en lägre budget eller vill tänka mer resursklokt är de mindre vanliga detaljerna ett bra alternativ när man vill laga mat med svenskt kött. Här ger vi tips och inspiration.

Är det viktigt att köttet är svenskt? Nästan hälften vill veta var köttet kommer från. 3 av 4  kan också tänka sig att betala mer för svenskt kött jämfört med importerat. Locka fler gäster med svenskt kött på menyn! 

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
112 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560424995

Kontaktperson

SK
Svenskt Kött
info@svensktkott.se

Sänd till en kollega

0.095