23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hur ska höstmenyn se ut?

Några fina sensommardagar med god sommarmat har vi kvar. Men snart knackar hösten på, och vad sätter du då på menyn? Att välja lite mer udda styckdetaljer är både prisvärt och resurssmart, samtidigt som det ger smakrika och spännande rätter!

Hösten är den perfekta säsongen för mustiga grytor och saftiga stekar. Byt ut högreven i grytan mot den mer okända, men lika goda och billigare, bogen. Eller varför inte låta en grisbog ta plats i kastrullen?

Och istället för rostbiff kan du servera fransyska – en fantastisk detalj som dessutom fungerar utmärkt till kebab. Genom att använda hela djuret, från nose to tail – eller som vi säger, från nos till svans – får du inte bara en ny smakupplevelse, utan bidrar också till ett resurssmart och hållbart köttval.

Svenskt kött? Självklart. Många väljer det för att stötta svenska bönder och för att det gynnar både miljön och djurvälfärden. Det märks också på gästerna – 8 av 10 vill veta var köttet kommer ifrån och 3 av 4 kan tänka sig att betala mer för svenskt kött än för importerat.

Så locka fler gäster i höst med svenskt kött och en meny som både överraskar och värnar om hela djuret.

Här ger vi tips och inspiration.
Läs mer om olika styckningsdetaljer på gris, nöt och lamm här.

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
112 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560424995

Kontaktperson

SK
Svenskt Kött
info@svensktkott.se
BREAKING
{{ article.headline }}
0.154