23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gott käk med prisvärda köttdetaljer

Man kan göra mycket för att sänka kostnaderna och samtidigt servera riktigt gott käk. Vilka prisvärda köttdetaljer föredrar du?

Det finns många prisvärda och smakrika köttdetaljer som kan ge samma goda rätt. Har du testat att använda den lite mer okända och billigare bogen istället för högrev i grytan? Eller varför inte byta djurslag helt och göra en gryta på grisbog? Byt ut rostbiffen till den fantastiskt goda men mer okända fransyskan. Visste du att fransyskan också kan användas för att göra kebab av? Det finns gott om fina svenska styckningsdetaljer till riktigt bra pris och här hjälper vi dig att hitta dem

Är det viktigt att köttet är svenskt? Ja, så klart. Det bekräftas också av att 3 av 4 kan också tänka sig att betala mer för svenskt kött jämfört med importerat. Du kan alltså locka fler gäster med svenskt kött på menyn!

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
112 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560424995

Kontaktperson

SK
Svenskt Kött
info@svensktkott.se
BREAKING
{{ article.headline }}
0.031|