23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur kan man Inreda ett luftigt och modernt vardagsrum?

Renoverar du, flyttar du in i ett nytt hus eller letar du efter ett sätt att få in en frisk fläkt i ditt hem? Lär dig hur du kan inreda ditt vardagsrum på ett tidlöst sätt.

Enkelhet är nyckeln till tidlös stil

Tidlösa möbler handlar inte bara om rena linjer och neutrala nyanser. Allt handlar om funktionalitet, hållbarhet och en design som inte ger efter för tiden. Byt ut din vardagsrumsvägg med byråer och praktiska hyllor som ger dig gott om förvaringsutrymme och passar perfekt i alla vardagsrum.

Har du inget utrymme i ditt vardagsrum? Då är högre möbler med mindre djup idealiska för dig. Ju fler syften de har, desto bättre. Glöm inte bort väggförvaringssystem och intern förvaring. Använd hyllorna inte bara för att visa upp dekorationer, utan också för att separera utrymmet mellan vardagsrummet och matplatsen. Du kan piffa upp hyllan med några krukväxter för att få in en liten bit av djungeln i inredningen. 

Tips: Filtar, kuddar eller gardiner är textila tillbehör som kan användas för att lägga till mönster och färg i ett enkelt möblerat vardagsrum. Och när du får lust att byta kan du enkelt byta ut dem och ge rummet ett nytt och fräscht utseende.

Lätt som en solitär

Ljuset är alfa och omega i ett perfekt samordnat vardagsrum. Det är inte bara en nödvändighet, utan också ett designelement som har en stor inverkan på rummets övergripande utseende. Moderna vardagsrum lämpar sig särskilt väl för ljuskronor i naturinspirerad design. Var inte rädd för de organiska formerna hos ljuskronor, som ger personlighet åt hemmet och översvämmar det med ett behagligt diffust ljus. För stora vardagsrum kan du skaffa två sådana ljuskronor. De ger rummet djup och ger dig gott om ljus även under dystra dagar.

Tidlösa interiörer passar bra till djärva dekorationer

Tillbehör är det som gör ett hem till ett hem. Och vi talar inte bara om vaser, ljusstakar och andra dekorationer. Det kan vara en originalmatta, en stor krukväxt eller en abstrakt målning. De kommer garanterat att lysa upp ett rum och ge det lite av din personlighet.

Vill du inte spendera din tid på att leta i möbelbutiker? Hos FAVI kan du inreda ditt vardagsrum från golv till tak i ditt eget hem. Och tack vare det praktiska filtreringssystemet kan du välja möbler inte bara efter färg, utan också efter material, storlek eller inredningsstil.

Sänd till en kollega

0.047