Senaste nytt
- Taco Bar förstärker ledningen – han blir kommersiell chef
- Pontus Frithiof tar över Bro Hof Slott
- Upp till 23 000 per person – här är de dyraste restaurangerna 2024
- Vintjänsten skalar upp – erfaren e-handlare tillfällig vd
- Ännu en Burger King försvinner – stänger cityrestaurang efter 30 år
- Selectas tidigare vd tar över Compass Group
- K-märkt gasar – öppnar första inhouse-restaurangen
- Daniel Berlins Vyn bäst i världen av alla nyöppnade krogar
- Så ska Nordrest bli stora i hela Norden – ”Börsnoterat för ökat förtroende”
- Nya kravet på restauranger: Informera om köttets ursprung
- Max öppnar danskt flaggskepp i unik byggnad
- Femte restaurangen för växande sushikedja
- Mackor från svenska tv-kockar rakt ur amerikanska tv-serier
- Stark smörgåstrend – fjärde restaurangen för Mackverket
- Pokékedjan hade 30 restauranger – nu är bolaget försatt i konkurs
- Årets sportbar: ”Trodde jag aldrig om den här lilla baren”
- Manhattan möter Italien på Pontus Frithiofs tredje Arlanda-restaurang
- Systrar vinner pris för Årets station tack vare unika bakverk
- Finansjätte köper delar av smörgåskedja – grundaren kvar som vd
- Efter e.coli-utbrottet: McDonald's miljardsatsar för att locka tillbaka kunderna
- Nordrest tar klivet till Finland via förvärv – ”En milstolpe”
- Från Pinchos till Blackstone – öppnar kedjans 17:e stekhus
- Trio öppnar japansk izakaya på Södermalm
- Sibylla vill finnas i varje kommun – ”Folk ute i landet älskar oss”
- Ny japansk restaurang – ”ska uppleva matlagningen”
- Börsnoterade krogkoncernen tappar både i omsättning och vinst
- Stjärnkocken Paul Svensson vinner kokbokspris
- Frida Ronge får ny mer hållbar roll hos Strawberry
- Två år efter nystarten — O'Learys lämnar Gamla stan igen
- 25-åriga Hilma är Årets konditor – ”Fick till sockerdekorationerna perfekt”
- Krogkoncern tar italienskt koncept till Stockholm
- Siktar mot guld i Bocuse d’Or – ”Lite som att komma på en ny färg”
- Branschen förändras – sommelierutbildning moderniseras
- Både servering och rosteri när Café Pascal växer
- McDonald's återvänder efter fyra år – franchisebolaget över miljarden
- Brödernas rekonstruktion: Tiotal restauranger kan tvingas stänga
- Roy Nader ska servera ”världens bästa schnitzlar” på ny restaurang
- Efter rekonstruktionen: Så ser Sushi Yamas nya expansionsresa ut
- Öppnat fyra salladsbarer på ett halvår – siktar mot 50
- Ölstudion tillbaka till Nordstan
- Starbucks backar igen – ”Måste förändra strategin från grunden”
- Fyra restauranger stängs efter konkursbesked
- Efter bakterieutbrottet: McDonald's återinför Quarter pounder-burgaren
- Nya Himlen går mot strömmen – satsar på husmanskost i takbar
- Premiär för Taco Bars meny på OKQ8-station
- Comeback för Stenugnsbageriet efter konkursen
- Pontus Frithiofs tekollektion ska förhöja matupplevelsen
- Max efter Burger King – för elfte gången
- Flera stängningar på kort tid för Espresso House
- TGI Fridays på väg mot konkurs i USA
- Årets ekokock gjorde det igen – med twist på kroppkaka
- Årets kock-vinnare direkt i debuten
- Här tar expansionen fart för KFC
- Expansiva burgarkedjan Brödernas ansöker om rekonstruktion
- Snällhet lönar sig för Årets bageriföretagare
- Konkurshotet avvärjt för Robin Delselius bageri – ”Tacksam”
- Japansk kedja öppnar sin femte ”dojo” i Stockholmsområdet
- SKG-gruppen ett steg närmare rikstäckning – ”viktig pusselbit”
- Fabrique ny kunglig hovleverantör
- Taco Bars nya vd ska öka texmexkedjans marknadsandelar
- Sjunde restaurangen i Malmö för Max
- 35 restauranger och tusen jobb bort från TGI Fridays
- Fem nya etableringar klara för snabbväxande Mister York
- Carotte bakom satsningen Leir Mat & Möten
- Boulebar växer i London – öppnar även i Spitalfields
- Kista nästa för K-Märkt – lägger till affärsben
- Världens bästa pommes frites serveras i Stockholm
- Rikskänt kebabbråk över – Midan har lämnat Hornsberg
- Mackmyras konkursbo sålt – ska lyfta whiskymärket till nästa nivå
- Ännu en NK-öppning för Myllymäki – nya bistron ”ett kärleksbrev”
- Pan-franskt när Collage slår upp dörrarna i 200-årigt hus
- 44 bryggerier kampanjar under samma etikett
- Större och ljusare när Joe & The Juice lanserar nytt koncept
- Stjärnkock blir kulinarisk ledare hos Carotte
- 87 TGI Fridays i fara – förhandling om försäljning i slutskede
- Spendrups och Stordalen startar gemensamt bolag
- 15:e restaurangen för asiatiska kedjan Chili & Wok
- Sveriges bästa kvinnliga sommelier korad – “Mycket stolt“
- Fem år efter Fäviken – stjärnkrögaren återvänder till krogscenen
- Ishotellets nya bar ska ta gästerna på rymdresa
- Burger Kings stängning ”som en blixt från klar himmel”
- Klart med fjärde KFC-etableringen i Stockholmsområdet
- Restaurangkedja med laxinriktning stänger snabbmatsfilial
- Adam & Albin prövar nytt koncept – flyttar in hos H&M
- Kultur och mat ska mötas på Nomi – ”Bygger en upplevelse”
- Skörden växer – Melker Anderssons krogprojekt är fyra koncept i ett
- Krisande burgerkedja allt närmare konkurs
- McDonald's bryter mot strategin – öppnar restaurang i innerstan
- Så ska Starbucks vända utvecklingen
- Cirkulära muggar succé under festivalsommaren
- AI-genererad sommelier ger expertråd om dryck
- Företagarna: Slopa matkravet på krogen
- Sänkt alkoholskatt ”en milstolpe” för mikrobryggerierna
- Alla vinnarna på första Conveniencegalan
- Rekordaffären om intet – 7-Elevens ägarbolag avisar budet
- Reitans storsatsning får nytt läge – och höjer ribban