Senaste nytt
- Premiär för Ollis Deli när äldste brodern Ingrosso spinner vidare
- Topplistor: Här är städerna som har flest burgarställen och pizzerior
- Nya lagen för byråkratisk – lägger ned bryggeriet efter 11 år
- Upp till bevis för Roy Naders schnitzlar – i veckan öppnar Dersch
- Sebastian Mannerström ska ta ut svängarna på ny krog i centralt läge
- Ja till gårdsförsäljning av alkohol – historiskt riksdagsbeslut
- Sushi Yama byter läge – satsar på stor uteservering och alkohol
- Alla sinnen stimuleras på stjärnkockens matstudio
- Skuldsatt Espresso House stänger ännu ett kafé i centrala Stockholm
- WWF:s rödlistning av sill och makrill får kritik
- Växande krogkoncern öppnar färgstarkt medelhavsbrasserie
- Nya Max-satsningar i Halland och Skåne
- Grand Hôtel vill bli en mer hållbar matdestination med WWF:s hjälp
- Dryckestillverkare breddar sig till nya segment
- Öppnar restaurang i Stockholm som Tony Soprano hade älskat
- Nya Elio en hyllning till solen, smakerna och staden
- Stjärnkrögarens mål: Göra Operakällaren till tvåstjärnig restaurang
- Kocklandslaget spikat – får två lagkaptener
- Nya ägare räddar välkända mikrobryggeriet efter konkursen
- Sushi Yama till Mall of Scandinavia – tredje öppningen sedan rekonstruktionen
- Avtalet klart för besöksnäringen: ”Styrkebesked men innebär utmaningar”
- Mister York ökar närvaron i Stockholmsområdet
- Björn Frantzén förverkligar dröm med nytt grillhus i Stockholm
- Fabrique-grundarna tar över när Djurgårdsbrunn öppnar efter fem år
- Han ska försvara Sveriges färger i Bocuse d’Or
- Max flyttar in hos Circle K – gästerna kan ladda bilen och magen
- Mars en katastrofmånad för restaurangbranschen
- Efter Taverna Brillos konkurs – Stureplansgruppen tar över lokalerna
- Ännu ett livsmedelsföretag öppnar popup-restaurang
- Roy Fares Mr Cake står på flera ben – ”Alltid haft stora drömmar”
- Juno ska ta gästerna till Medelhavet – ”Rätter med lite värme”
- Lyxkrogen Ergo lanserar nytt lunchkoncept
- Mocca Deli hotar att lämna hemstaden efter bråk med kommunen
- Nordrest satsar på egen produktion av ”meals ready to eat”
- Välkänd krögare satsar på parisisk bistro mitt i city – ”Perfekt läge”
- 20-åring från Piteå är årets Juniorkrögare – får driva restaurang
- Vapianos ägare om rekonstruktionen: ”Restaurangerna inte till salu”
- Stjärnkrögarens första utlandssatsning – Pontus flyttar in hos Spotify
- Bagerier och butiker slänger bröd och fikabröd för miljarder
- Krogskjutningen blev Pitcher's-restaurangens fall
- Nysatsning på Centralstationens food court – fler aktörer ska adderas
- Hon ska ta hand om Martin & Serveras restaurangkunder
- Här öppnar Texas Longhorn tredje restaurangen under våren
- Taco Bars nya vd om stabila expansionen – ”finns plats för 50 till”
- Nu rullar Foodoras leveransrobotar på Stockholms gator – ”Milstolpe”
- Exceptionellt hantverk av årets bästa unga bagare
- Holy Greens slutar importera gurka – ingår avtal med svensk odlare
- Brödernas vd om den för snabba expansionen – lista med restaurangerna som överlevt
- Öppnar växtbaserad popup-brunch – ”Vi vill inspirera”
- Korvbar till salu efter 80 år i samma familj – ”Förtjänar nya eldsjälar”
- Ökad omsättning och vinst för Nordrest
- En tredjedel av Brödernas avvecklat under rekonstruktionen
- Två aktörer klara för nya krogområdet vid Slussen
- Två invigningar på två dagar när Mister York växlar upp
- Satsningen på att ta saluhalls-konceptet online slutade i konkurs
- Första restaurangskolan för vuxna i Stockholmsområdet
- Även Subway i konkurs – andra på två veckor i samma centrum
- Från foodtruck till restaurang på 300 kvadratmeter för Jinx
- Starbucks kapar 1 100 tjänster för att vända skutan
- Max slår tillbaka – anmäler Aftonbladet och presenterar åtgärdsplan
- Gateau öppnar sitt 38:e kafé – ”Blir viktig marknadsplats”
- Skuldtyngda Hooters på väg mot konkurs
- Sushi Yama i nytt avtal med Kvalitetsfisk
- Restaurang Hantverket växer – satsar på eventlokal och bageri
- Ny vd ska accelerera tillväxten för Foodora
- Lydmar inleder ny mer punkig era med att byta matkoncept
- Max i krismöte – tar avstånd från matsnusket
- Här gör den växande kroggruppen sin största satsning
- Konkurs för Rebel Kitchen – ingen vill ta över
- Bastard Burger först ut när drönarleveranser lanseras
- Konkurs för ett av Sveriges äldsta mikrobryggerier
- Från Vyn till Varv – restaurangsatsning med eget bageri i Dockan
- Visita-nej till höjda ingångslöner – ”goda prestationer ska premieras”
- Tredje vinsten på fem år för Årets köpman på Pressbyrån
- Ingen terassbar på Fridhemsplan – grannar satte stopp
- Äntligen öppningsdags för Five Guys vid Sergels torg
- Guinness storsatsar på alkoholfritt – fördubblar produktionen
- Studie: Snabbmaten växer nästan dubbelt så fort som resten av branschen
- Proteinrikt men kaffefattigt på välbesökt restaurangmässa
- Överraskande comeback av Domino's
- Thaikedjan växer med sin nionde enhet – alla nära hållplatser
- Stjärnkonditorn återvänder – öppnar kafé med restaurangkänsla
- Så mycket har lunchpriserna stigit – stor skillnad mellan stadsdelar
- Menigos vd lämnar efter 12 år – ”Inget varar för evigt”
- Lämnar Espresso House för att ”komma hem” till Max
- Dokumentär om statliga burgarkedjan Clocks uppgång och fall
- Brons för Gustav Leonhardt i Bocuse d’Or – ”En otrolig ära”
- Årets kock-vinnare bakom Ikeas nya hybridköttbulle
- Al Dente till Göteborg – expanderar sitt matstudiokoncept
- McDonald's öppnar restauranger vid laddningsstationer – ”Bra match”
- Skansen ska bli matdestination med hjälp av Stureplansgruppen
- Tacokedjans expansion fortsätter – han öppnar sin tredje Taco Bar
- Lantmännen kliver in som huvudpartner till Årets Kock
- Ännu ett rekordår för Convini – fler förvärv att vänta
- Provisorisk Max-restaurang redan dagen efter branden – ”Magiskt”
- Fiskrestaurang och bryggeri skapar ”vardagsrum i Dockan” ihop
Företagens egna nyheter
- 6 anledningar att välja svenskt kött
- Var kommer köttet från? Många vill veta!
- Köttskolan – en helt kostnadsfri digital utbildning om svenskt kött
- Prisvärda styckningsdetaljer
- Hur ska vårmenyn se ut?
Mest läst
- Skuldsatt Espresso House stänger ännu ett kafé i centrala Stockholm
- Upp till bevis för Roy Naders schnitzlar – i veckan öppnar Dersch
- Alla sinnen stimuleras på stjärnkockens matstudio
- Sushi Yama byter läge – satsar på stor uteservering och alkohol
- Sebastian Mannerström ska ta ut svängarna på ny krog i centralt läge