Senaste nytt
- Tredje vinsten på fem år för Årets köpman på Pressbyrån
- Ingen terassbar på Fridhemsplan – grannar satte stopp
- Äntligen öppningsdags för Five Guys vid Sergels torg
- Guinness storsatsar på alkoholfritt – fördubblar produktionen
- Studie: Snabbmaten växer nästan dubbelt så snabbt som resten av branschen
- Proteinrikt men kaffefattigt på välbesökt restaurangmässa
- Överraskande comeback av Domino's
- Thaikedjan växer med sin nionde enhet – alla nära hållplatser
- Stjärnkonditorn återvänder – öppnar kafé med restaurangkänsla
- Så mycket har lunchpriserna stigit – stor skillnad mellan stadsdelar
- Menigos vd lämnar efter 12 år – ”Inget varar för evigt”
- Lämnar Espresso House för att ”komma hem” till Max
- Dokumentär om statliga burgarkedjan Clocks uppgång och fall
- Brons för Gustav Leonhardt i Bocuse d’Or – ”En otrolig ära”
- Årets kock-vinnare bakom Ikeas nya hybridköttbulle
- Al Dente till Göteborg – expanderar sitt matstudiokoncept
- McDonald's öppnar restauranger vid laddningsstationer – ”Bra match”
- Skansen ska bli matdestination med hjälp av Stureplansgruppen
- Tacokedjans expansion fortsätter – han öppnar sin tredje Taco Bar
- Lantmännen kliver in som huvudpartner till Årets Kock
- Ännu ett rekordår för Convini – fler förvärv att vänta
- Provisorisk Max-restaurang redan dagen efter branden – ”Magiskt”
- Fiskrestaurang och bryggeri skapar ”vardagsrum i Dockan” ihop
- Vapiano i rekonstruktion – tre av sex restauranger ska säljas
- Holy Kebab gasar igen – öppnar åttonde enheten i Uppsala
- Efter stjärnkrögarens död – Aloë tar paus
- Sjätte Brillo Pizza-restaurangen i city öppnar i vår
- Här öppnar Nordens högst belägna restaurang
- Eaterys moderbolag väljer Menigo
- Priser till nykomlingarna Fyn och Vyn
- Nytt kapitel på Myllymäkis lyxkrog – byter kökschef på Aira
- Sodexos eat-koncept på DSV-restauranger
- Inga hinder kvar för gårdsförsäljning av alkohol i sommar – ”Historiskt besked”
- Här öppnar Brisket & Friends sin sjunde BBQ-restaurang
- Dagobert ska ge pendlarna frukostmackorna de förtjänar
- Snart öppnar stjärnkrögaren Fabriken
- Sibylla ut och Mister York in – igen
- Stjärnkrögare hastigt avliden
- Årets kock startar juniortävling – priset driva egen restaurang
- Här hamnar Five Guys andra svenska restaurang – tar över efter Burger King
- Bröd & Salt öppnar flaggskepp – och har ännu mer på gång
- Roy Nader om krogsatsningen Dersch: ”Schnitzlar engagerar”
- Texas Longhorn expanderar till ny del av Sverige
- Ölplattform nystartar efter bedrägeri – satsar på crowdfunding
- Risk att det blir fel på krogen trots god kunskap om matallergier
- Tegellådan i konkurs – efter bara nio månader
- Två invigningar och en ny etablering för McDonald's
- Restaurangernas matsvinn ökar – ”Inte rätt arbetssätt”
- Här gör O‘Learys ett nytt försök – testar nytt koncept
- Nordrest och kaffejätten i samarbete
- De vill få in husmanskosten i almanackan
- Hattrick för Chopchop med samma fastighetsbolag
- Taco Bar förstärker ledningen – han blir kommersiell chef
- Pontus Frithiof tar över Bro Hof Slott
- Upp till 23 000 per person – här är de dyraste restaurangerna 2024
- Vintjänsten skalar upp – erfaren e-handlare tillfällig vd
- Ännu en Burger King försvinner – stänger cityrestaurang efter 30 år
- Selectas tidigare vd tar över Compass Group
- K-märkt gasar – öppnar första inhouse-restaurangen
- Daniel Berlins Vyn bäst i världen av alla nyöppnade krogar
- Så ska Nordrest bli stora i hela Norden – ”Börsnoterat för ökat förtroende”
- Nya kravet på restauranger: Informera om köttets ursprung
- Max öppnar danskt flaggskepp i unik byggnad
- Femte restaurangen för växande sushikedja
- Mackor från svenska tv-kockar rakt ur amerikanska tv-serier
- Stark smörgåstrend – fjärde restaurangen för Mackverket
- Pokékedjan hade 30 restauranger – nu är bolaget försatt i konkurs
- Årets sportbar: ”Trodde jag aldrig om den här lilla baren”
- Manhattan möter Italien på Pontus Frithiofs tredje Arlanda-restaurang
- Systrar vinner pris för Årets station tack vare unika bakverk
- Finansjätte köper delar av smörgåskedja – grundaren kvar som vd
- Efter e.coli-utbrottet: McDonald's miljardsatsar för att locka tillbaka kunderna
- Nordrest tar klivet till Finland via förvärv – ”En milstolpe”
- Från Pinchos till Blackstone – öppnar kedjans 17:e stekhus
- Trio öppnar japansk izakaya på Södermalm
- Sibylla vill finnas i varje kommun – ”Folk ute i landet älskar oss”
- Ny japansk restaurang – ”ska uppleva matlagningen”
- Börsnoterade krogkoncernen tappar både i omsättning och vinst
- Stjärnkocken Paul Svensson vinner kokbokspris
- Frida Ronge får ny mer hållbar roll hos Strawberry
- Två år efter nystarten — O'Learys lämnar Gamla stan igen
- 25-åriga Hilma är Årets konditor – ”Fick till sockerdekorationerna perfekt”
- Krogkoncern tar italienskt koncept till Stockholm
- Siktar mot guld i Bocuse d’Or – ”Lite som att komma på en ny färg”
- Branschen förändras – sommelierutbildning moderniseras
- Både servering och rosteri när Café Pascal växer
- McDonald's återvänder efter fyra år – franchisebolaget över miljarden
- Brödernas rekonstruktion: Tiotal restauranger kan tvingas stänga
- Roy Nader ska servera ”världens bästa schnitzlar” på ny restaurang
- Efter rekonstruktionen: Så ser Sushi Yamas nya expansionsresa ut
- Öppnat fyra salladsbarer på ett halvår – siktar mot 50
- Ölstudion tillbaka till Nordstan
- Starbucks backar igen – ”Måste förändra strategin från grunden”
- Fyra restauranger stängs efter konkursbesked
- Efter bakterieutbrottet: McDonald's återinför Quarter pounder-burgaren
- Nya Himlen går mot strömmen – satsar på husmanskost i takbar