23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Allt fler väljer miljösmarta bilval

Vi är som tur är allt flera svenskar som dagligen blir allt mer och mer medvetna om världens stora klimatfrågor.

En av de allra största klimatfrågor som vi människor har att brottas med är den gällande de utsläpp som sker från fabriker och fordon världen över.

För många svenskar som har långa avstånd till arbete, mataffärer och till barnens skola och aktiviteter så är bilen ett absolut måste medan det för många andra finns bra och tillgängliga alternativ som kan begränsa bilkörandet. För många så kan det också finnas ett behov för att enbart ha bil under en viss specifik tid i veckan, månaden eller under året.

När man inte är i ett behov att ha en bil permanent utan enbart under vissa tillfälliga perioder så kan det för många inte vara ekonomiskt hållbart- eller särskilt miljösmart att också köpa en bil. Att äga- och köra bil utan att behovet riktigt finns blir med andra ord både ekonomiskt kännbart precis som man bidrar med utsläpp som egentligen inte är absolut nödvändiga.

För många svenskar så har det i och med allt detta också blivit allt vanligare att vända sig till GoMore där man som privatperson kan hyra bil av andra privatpersoner vid särskilt valda tillfällen. Om du genom GoMore vill hyra bil privat enbart för att storhandla på matbutiken eller för att åka iväg på en veckas semester med familjen eller kanske för något helt annat, är som alltid helt och hållet upp till dig själv.

Så går det till

Att hyra bil tillfälligt genom GoMore är otroligt enkelt och smidigt. Via hemsidan så skickar du iväg en bokningsförfrågan till bilägaren. Innan du hyr din första bil privat så behöver du ladda upp dina körkortshandlingar och samtidigt också verifiera dig via ditt BankID.

Din betalning sker alltid tryggt och säkert online och där denna dras först när du har fått din hyresförfrågan accepterad. Bilägaren får sedan genom ett automatiserat system sin betalning först 24 timmar efter att hyresperioden har löpt ut.

När det är dags att hämta bilen som du har hyrt så har också bilägaren meddelat dig sitt telefonnummer och sin adress och där ni sedan tillsammans går igenom bilens skick, bränslenivå och mätarställning innan du sedan kör iväg. När hyrestiden sedan är slut så tankar du först upp bilen innan du lämnar tillbaka bilen i ursprungligt skick på avtalad tid och plats.

Skulle man själv ha en bil som man är villig att hyra ut vid särskilda tillfällen så kan man också vända sig till GoMore för att erbjuda detta. Genom att man själv hyr ut sin egen bil så kan man också tjäna en bra extra slant på köpet samtidigt som man också bidrar till en bättre miljö.

Sänd till en kollega

0.032