23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Smarta genvägar med prefabricerade lösningar

Att ta genvägar är ibland inte det bästa men i rätt lägen kan det faktiskt vara både kostnadseffektivt och fixa en lösning snabbt.

Det är som bekant inte nödvändigt att uppfinna hjulet igen, därför finns Uponor Prefab med snygga prefabricerade lösningar till ditt byggprojekt.

Antalet människor på jorden ökar hela tiden och antalet megastäder med flera miljoner invånare blir allt fler. Därmed ökar efterfrågan på boyta och det byggs mer ju än tidigare

Nybyggnation i dag kräver helt andra lösningar än för 50 år sedan.  Mycket tid läggs på utformning och där man förr bara fick acceptera att ledningar och rör syntes finns i dag smarta och snygga lösningar oavsett om det är radhus, lokaler eller villor som byggs. Det finns i dag ett antal av krav att ta hänsyn till i planeringen av exempelvis flerfamiljshus. Detta gäller både ny- och ombyggnadsprojekt. Det finns ett omfattande regelverk kring energieffektivitet, hygien och tillgänglighet som måste tas med i arbetet.

När vi bygger hus i dag innebär det ett flertal olika installationer med vatten och värme. Då installationerna oftast blir en del i den färdiga miljön är det viktigt att hitta smidiga lösningar som ser snygga ut. Fördelarskåp används för att göra att olika installationer smälter in i miljön. Men inte minst för att säkerställa att villkoren för säker vatteninstallation uppfylls.

Skåpen anpassas till den enskilda kundens behov, oavsett om det är småhus, radhus, flerbostadshus, kommersiella lokaler. Företaget Upnor prefabricerar allt från enklare tappvatten- och radiatorskåp till större skåp för golvvärme eller inkommande vatten.

Många gånger är det flera entreprenörer involverade i byggprocessen, vilket gör att förutsättningarna för att montera skåpen rätt och dra rören optimalt inte är de bästa. Därför är det av största vikt att genomföringarna hamnar rätt, ifall de hamnar snett är det svårt att rätta till i efterhand. Med detta som bakgrund genomförs tester för att fabrikanterna ska kunna utveckla sina produkter och tillverka så bra produkter som möjligt.

Fördelen med prefabricerade fördelarskåp är inte bara att de är just prefabricerade. Om du ändå inte är helt övertygad om produktens fördel kan vi nämna ytterligare delar på pluslistan:

  • Skräddarsytt – precis som du vill ha det
  • Tidsbesparande – levereras färdigmonterade
  • Vattenskadesäkert – levereras täthetsprovade
  • Bättre lönsamhet – mycket snabb installation

Förtroende är grunden för alla framgångsrika samarbeten och det är grunden som samarbetet bygger på, både bokstavligt och bildligt. Detta är något som Upnor har haft med sig i mer än 100 år under sitt arbete med system för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat, golvvärme och pålitlig infrastruktur. Företaget servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Man är fokuserad på hållbarhet och brinner för att utveckla ny teknik och för att leverera system som förenklar människors vardag, det är sådant som skapar förtroende.

Sänd till en kollega

0.031