23948sdkhjf

Food truck-kedjan Zup Burger in på Stora Coop

2019 öppnade Zup Burger sin första food truck i Varberg. Satsningen på smashed burgers gick hem och till sommaren kommer ägartrion att sälja hamburgare på totalt sex ställen i Halland.

Food truck-kedjan har sedan tidigare aviserat att de under sommaren kommer att finnas på fler platser än någonsin. Och nu är det alltså klart med ytterligare en plats. Denna gång behövs dock ingen food-truck. Zup Burger kommer nämligen från och med den 1 juli att flytta in i förbutiken på Stora Coop i Breared.

Kontraktet med Coop är skrivet på två år. Här hoppas Zup Burger att de ska ha en stabil plats även när det inte är högsäsong.

– Vi tycker att det är jättekul att få komma in under ett tak. Äntligen kan våra gäster komma till Zup Burger utan att behöva stå utomhus och köa, säger en av grundarna, Oscar Nilsson, till Hallands Nyheter

Han driver kedjan tillsammans med Roberto Larsson och Jakob Johnsson.

Sin första första fasta lokal får kedjan redan i mitten av juni. Då tar de över gatuköket och minigolfbanan vid Östra stranden i Halmstad.

I sommar kommer Zup Burger att sälja sina hamburgare på sex ställen i Halland; fyra i Varberg, ett i Falkenberg och ett i Halmstad.

I och med Zup Burgers inflytt på Stora Coop får Sushi Minami flytta ut. Sushirestaurangen kommer till att börja med flytta in hos sin systerrestaurang Okada på Kyrkogatan i centrala Varberg.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078