23948sdkhjf

Kvarterskrog blir kedja när Brunchoteket växer i Skåne

Klassiska brunchrätter med en twist på Brunchoteket som snart anländer till Helsingborg.

Brunchoteket började som en kvarterskrog i Göteborg. Snart finns Pinar Demirtas brunchkoncept på fyra ställen. I juni öppnar en ny restaurang på Rådhustorget mitt i Helsingborg.

Det var 2019 som Pinar Demirtas bestämde sig för att bygga vidare på sin kvarterskrog i Göteborg. Först etablerades ytterligare en enhet i Göteborg och förra hösten tog hon sitt koncept till Skåne. Satsningen i Malmö följs i juni av restaurangen i Helsingborg. 

– Jag har alltid velat starta en kedja och vi har haft många besökare från Skåne på Brunchoteket. Efter etableringen i Malmö kändes sundets pärla Helsingborg som ett naturligt och självklart val. Vi har länge letat efter en passande lokal i Helsingborg och den på Rådhustorget tickade alla boxar, det är ett drömläge. Det är centralt, bra storlek på lokalen och fantastiskt solläge, Pinar Demirtas, ägare av Brunchoteket, i ett pressmeddelande.

Brunchoteket erbjuder à la carte-brunch med en egen touch. På menyn finns bland annat amerikanska pannkakor, ägg benedict och andra klassiska brunchrätter tillsammans med mimosas, kaffe, drinkar och juicer.

– Vi tar ofta en klassisk brunchrätt och sätter vår egen twist på den och vi gillar att fånga upp rätter från hela världen. Förutom den fasta menyn så har vi även två nya rätter på tillfälligt besök varje månad, säger Pinar Demirtas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078