23948sdkhjf

Två nya trendiga takterasser

Panoramavy från Rooftop Bar på Clarion The Pier och beach club-känsla hos Pam's på Jacy'z.  

Trenden med takterasser är fortsatt stark. I Göteborg lanseras nu två nya satsningar på hög nivå. 

Clarion The Pier har precis slagit upp dörrarna till elfte våningen och en Rooftop Bar med en panoramavy som sträcker sig från Hisingsbron till Götaälvbron. Lite senare, den 30 juni, öppnar Jacy’z Hotel & Resort en takterass med ett unikt pool club-koncept. Satsningen har döpts till Pam's.

Clarion The Pier öppnades i november och är en del av Uni3 By Geelys Campus på Lindholmen i Göteborg. Under våren har byggnationen av Rooftopen pågått för fullt och i och med öppningen den 2 juni är hotellet nu komplett.

– Vi vill att Rooftopen ska bli en självklar mötesplats i sommar där både göteborgare och tillresta besökare kan svänga förbi och njuta av goda drinkar inför en oslagbar vy över Göteborg. Det är även en perfekt yta att abonnera för hålla företagsevent eller liknande tillställningar, säger Josefine Gudmundson, vd på Clarion Hotel The Pier.

Om några veckor öppnar även Pam's i den nya 27 våningar höga skyskrapan Jacy'z i stadsdelen Gårda. Med inspiration från 60-talets USA erbjuds gästerna både bar- och poolhäng. Det finns också restaurangmeny med allt från maki rolls och poké bowls till välfyllda fruktfat och hemlagade nachos.

– Pam’s blir något helt nytt. En spännande oas med härlig stämning, god mat, DJ’s och beach club-känsla. Det finns inget liknande i området, så det ska bli otroligt kul att äntligen få öppna, säger Jimmy Olsson, vd Jacy’z.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063