23948sdkhjf

20-åriga Pong storsatsar – alla fyra koncepten på samma ställe

Ponggruppen driver närmare 30 restauranger. Den nya enheten i Täby Centrum blir unik med alla fyra koncepten samlade.

Pong finns redan i Westfield Mall of Scandinavia. I höst anländer kedjan med sitt asiatiska matutbud även till Westfield Täby Centrum.

– Det är en dröm att få etablera sig i Westfield Täby Centrum. Ponggruppen har sedan tidigare ett samarbete med Westfield Mall of Scandinavia som vi uppskattar enormt. Vi ser verkligen fram emot denna etablering, som också sker under året då Ponggruppen fyller 20 år, säger Pongs vd Michael Zhan.

Unikt för den nya restaurangen i Täby är att den kommer att erbjuda alla fyra Pongkoncepten; den traditionella buffén som kommer att ligga ut mot torget samt en egen Pong foodhall med de tre koncepten Pong Express, Pong Sushi och Noodle House by Pong. Totalt är lokalen på över 500 kvadratmeter. Buffédelen har närmare 150 sittplatser och i foodhallen cirka 70 sittplatser.

Restaurangen kommer att öppna på plan 0 vid entré C, bredvid Melanders och The Body Shop.

Familjeägda Ponggruppen har sedan tidigare närmare 30 restauranger i Stockholm och Uppsala med ett flertal olika asiatiska koncept. Allt ifrån snabbmat till kinesisk fine dining under namnet Waipo.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125