23948sdkhjf

Riktigt bra pommes frites ska vara både crispy och crunchy!

Lamb Weston har lanserat sin senaste innovation Really Crunchy Fries – pommes frites som håller vad den lovar. De är både crispy och crunchy, även efter 30 minuter! Dessutom är de dubbelt så krispiga som annan pommes frites och de har en rustikt handskuren stil. Det här är pommes frites dina gäster vill ha.

Really Crunchy Fries från Lamb Weston är utvecklade exklusivt för foodservice-sektorn där kvalitetskraven är höga och gästernas förväntningar är ännu högre.

När man frågar matgäster om vad de förväntar sig av sitt restaurangbesök svarar många att äta ute ska vara en njutning. Oavsett om de väljer att äta middag eller ta en takeaway, förväntar de sig mat av bra kvalitet som ser gott ut och smakar fräscht.

Lamb Westons fries är speciellt framtagna för att tillfredsställa det ökande behovet av unika och sensoriska matupplevelser gjorda på hållbara och högkvalitativa ingredienser.

Enligt Food & Friends Trendspotting 2024 ökar fast food-kedjorna i dessa dystra tider. Gästen vill ha comfy-food till ett bra pris:
”I vår senaste trendspaning kan man se att de flesta restauranger har lyckats kämpa sig tillbaka till samma nivåer de hade innan pandemin slog till. Förutom fast food-sektorn som har ökat med 35 procent. Det här gör att förväntningarna på aktörer inom matsektorn är höga. Gästerna vill imponeras som aldrig förr, man vill njuta av god mat och bra stämning utan att bli ruinerad. Att kunna servera riktigt bra pommes frites är ett steg i rätt riktning.”

Lennart Wallander, Chief Officer of Tomorrow på Food & Friends.

Lamb Weston har under 25 år lanserat branschledande innovationer inom frysta pommes och skapat flera världsberömda produkter med hög kvalitet, god smak och mycket bra förmåga att hålla värmen. Och nu är det dags att lyfta pommes frites-upplevelsen till en ny standard med nyheten Really Crunchy Fries!

Tre saker som gör Lamb Westons Really Crunchy Fries unika.

  1. De är crunchy i över 30 minuter!

Tack vare en helt ny teknik, med ett unikt ytterlager som bl.a innehåller ärtprotein, behåller Lamb Westons Really Crunchy Fries både värme och krispighet i över 30 minuter. Det gör att gästen alltid får en maximalt crunchig smakupplevelse, utan stress i köket.

Det här är efterlängtat på krogen och självklart helt perfekt för take away och fast food eftersom Really Crunchy Fries inte påverkas av såser och ånga på samma sätt som annan pommes frites, utan de behåller krispigheten.

  1. Dubbelt så crispy och crunchy

Sensorisk forskning visar att känslan av knaprig mat stimulerar känslor av njutning och spänning i våra hjärnor. Detta gör knapriga livsmedel mer njutbara att äta. Dessutom visar det sig att det är skillnad på crispy och crunchy!

Crispy är det där snärtiga ljudet av en pommes frites som bryts mellan framtänderna vid första tuggan.

Crunchy är det lite längre, malande ljudet när pommes frites pressas samman av kindtänderna.

Det matgäster och kockar vill ha är pommes frites som är både crispy och crunchy. Och här sticker Lamb Weston Really Crunchy Fries ut. Konsumenttester visar att man upplever deras pommes frites som dubbelt så crispy och crunchy jämfört med andra liknande produkter.

  1. Sensationellt bra potatissmak och premium look

Lamb Weston använder utvalda premiumsorter av potatis till sina Really Crunchy Fries vilket ger dem en sensationellt bra smak. Tillsammans med sitt trendiga, handgjorda utseende kommer denna pommes frites stilla dina gästers begär efter något unikt och gott.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109