23948sdkhjf

Prisas som inpirationskälla för hela bageribranschen

Årets företagare Markus Larsson och Magnus Olsson driver Gyllen Linds Bageri i Linköping. 

Årets företagare i bageribranschen har sin bas i Linköping. Vinnarduon Markus Larsson och Magnus Olsson driver tillsammans Gyllen Linds Bageri.

– Vi är fantastiskt glada och stolta över den här utmärkelsen. Att en jury med kompetens inom såväl bageri som företagande utsett oss till vinnare av det här fina priset och att de ser oss som inspirationskälla gör att vi sträcker lite extra på oss, säger Markus Larsson och Markus Olsson.

Juryns motivering löd:

”Att framgångsrikt leda i bageribranschen kräver mer än bara utmärkta bakverk. Årets vinnare har visat hur viktigt det är att ha en klar vision och förmågan att entusiasmera och förena ett team. En ständig strävan efter förbättringar, utveckling och att involvera hela teamet har gett goda resultat för den egna verksamheten och tjänar som inspirationskälla för hela branschen!”

Stefan Berg som driver Lillebrors bageri i Stockholm hamnade på andra plats och Fabian Flink som driver Fabian Flinks Brödbod i Enköping kom på tredje plats.

Utmärkelsen Årets Företagare i bageribranschen delas ut av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer. Priset delades ut under en ceremoni i Stockholm den 21 november.

Artikeln är en del av vårt tema om Tävling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093