23948sdkhjf

Invigningsdags för Pastell – efter Centralen väntar Södermalm

När Pastell inviger sin andra restaurang så blir det inte på Medborgarplatsen som först var planen utan på Stockholms Centralstation.

Pastell Group lanserade i september ett nytt restaurangkoncept i Farsta Centrum. I vår kommer konceptet med kaffe, pinsa, sallader och cocktails även till två platser i Stockholms innerstad. Först ut är Centralen den 16 april. 

I väntan på alkoholtillstånd bli det inledningsvis utan cocktails, öl och vin.

– Centralen kommer att bli vår expressvariant där vi erbjuder mer produkter i farten; frukost, lunch, fika, middag och snart cocktails, öl och vin, säger Pastell Groups vd Marcus Sjöstedt som grundat företaget ihop med Oliver Emerson.

Marcus Sjöstedt har tidigare varit försäljningschef på Bröd & Salt och hade dessförinnan olika roller på Espresso House. Oliver Emerson är i fastighetsbranschen och rattar expansionen. De två har nu fått förstärkning i ledningen av Andew Watson, som vann tävlingen global bartender of the year 2022 med en Havana Club-baserad cocktail kallad “When North met South”.

– Andy träffade jag i Australien på en restaurang som heter O bar and Dining där vi jobbade tillsammans i ett år, berättar Marcus Sjöstedt.

Restaurangen på Medborgarplatsen på Södermalm skulle ha öppnat i slutet av februari, men har blivit försenad. Planen är nu att öppna i mitten av maj.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047