23948sdkhjf

Förnyelse längs vägarna

Tillsammans med bensinbolaget Preem lanserar vägrestaurangkedjan Dinners ett nytt fast food-koncept längs vägarna. Konceptet, som bygger på fräschhet kombinerad med snabbhet, ska också sättas in i Dinners åtta befintliga restauranger. I sortimentet för fräsch fast food, som ägaren Georg Häselbarth, kallar konceptet, ingår bl a färskpressad juice, fräscha smörgåsar, hemgjorda soppor, sallader, pizza, några nya potatisprodukter samt olika typer av kaffe. Totalt räknar Georg Häselbarth med att 15-20 servicestationer med restaurang/café och bensinförsäljning. Också den största vägrestaurangkedjan, Carestel, satsar på förnyelse. Under en treårsperiod ska 23 av kedjans 40-talet vägrestauranger rustas upp med bl a nya menyer, ny design och inredning. Namnen Route 66 och Rasta försvinner och ersätts av Carestel Restaurants. Hittills har fem restauranger profilerats om till det nya konceptet. De restauranger som inte klarar de nya kraven kommer att säljas. Carestels restaurangomsättning uppgick förra året till 280 miljoner kronor. (Fast Food)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063