23948sdkhjf

Årets Kockar lagar Nobelmiddagen

Föreningen Årets Kock - mästarna har för sjunde året i rad fått i uppgift att kreera och tillaga Nobelmiddagen. Den prestigefyllda uppgiften utförs i nära samarbete med Stadshuskällaren. Sedan 1996 har vinnarna av Årets Kock, SM i professionell matlagning, haft uppdraget från Nobelstiftelsen att tillsammans med Stadshuskällaren ansvara för Nobelmiddagen. Ett arbete som kräver extraordinär ambition och exakthet i planering, logistik och samordning. Nobelmiddagen tillagas av nio vinnare av Årets Kock, Stadshuskällarens personal med Anders Kling i spetsen, samt ett antal elever som får möjlighet att delta. Arbetet i köket leds av Anders Dahlbom, Årets Kock 1993, och till sin hjälp har han bland annat Andreas Hedlund som genom att bli Årets Kock 2002 fått chansen att vara delaktig i arbetet bakom årets mest uppmärksammade middag. (RS)
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078