23948sdkhjf

Årets Kockar lagar Nobelmiddagen

Föreningen Årets Kock - mästarna har för sjunde året i rad fått iuppgift att kreera och tillaga Nobelmiddagen. Den prestigefylldauppgiften utförs i nära samarbete med Stadshuskällaren.Sedan 1996 har vinnarna av Årets Kock, SM i professionell matlagning,haft uppdraget från Nobelstiftelsen att tillsammans med Stadshuskällarenansvara för Nobelmiddagen. Ett arbete som kräver extraordinär ambitionoch exakthet i planering, logistik och samordning.Nobelmiddagen tillagas av nio vinnare av Årets Kock, Stadshuskällarenspersonal med Anders Kling i spetsen, samt ett antal elever som fårmöjlighet att delta. Arbetet i köket leds av Anders Dahlbom, Årets Kock1993, och till sin hjälp har han bland annat Andreas Hedlund som genomatt bli Årets Kock 2002 fått chansen att vara delaktig i arbetet bakomårets mest uppmärksammade middag.(RS)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063